commons-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gary Gregory <garydgreg...@gmail.com>
Subject Re: Broken source links
Date Sat, 20 Jul 2019 22:41:49 GMT
In this vein, our main page http://commons.apache.org/ has a menu item on
the LHS called "Components" under "Source Repositories" that still points
to Subversion http://svn.apache.org/viewvc/commons/proper/ instead of git
repos for which there is not a single link so maybe we should just remove
the menu item...

Gary

On Sat, Jul 20, 2019, 18:27 Phil Steitz <phil.steitz@gmail.com> wrote:

> Hi all,
>
> I have noticed that several components - e.g. [pool], [dbcp], [lang] now
> return 404s when you click the "Source Repository" link on the left
> nav.  It looks like the file, "source-repository.html" referenced in
> site.xml for these components is no longer being generated by the site
> build.  In at least one other case, [codec], the link works, but points
> to a page referring to svn.  Is the right fix for this to just change
> the target in site.xml to point to the git repo?  If so, what git repo
> ([math] points to "gitbox", but IIUC most things are now just using
> github directly)? It would be nice to have a page like the (I assume now
> incorrect) [codec] page that tells people how to check out the code.  At
> the very least, we should have working links to where the code is.
>
> Phil
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: dev-unsubscribe@commons.apache.org
> For additional commands, e-mail: dev-help@commons.apache.org
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message