commons-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "gil cattaneo (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Created] (WEAVER-10) Tests problems
Date Tue, 05 Jan 2016 11:52:39 GMT
gil cattaneo created WEAVER-10:
----------------------------------

             Summary: Tests problems
                 Key: WEAVER-10
                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/WEAVER-10
             Project: Commons Weaver
          Issue Type: Bug
            Reporter: gil cattaneo


Hi
I'm getting (commons-weaver 1.1 and 1.2_RC1):
-------------------------------------------------------
 T E S T S
-------------------------------------------------------
Running org.apache.commons.weaver.test.WeaveProcessorTest
Tests run: 1, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.106 sec <<< FAILURE!
- in org.apache.commons.weaver.test.WeaveProcessorTest
testWeaveVisiting(org.apache.commons.weaver.test.WeaveProcessorTest)  Time elapsed: 0.099
sec  <<< FAILURE!
java.lang.AssertionError: expected:<1> but was:<0>
        at org.junit.Assert.fail(Assert.java:88)
        at org.junit.Assert.failNotEquals(Assert.java:834)
        at org.junit.Assert.assertEquals(Assert.java:645)
        at org.junit.Assert.assertEquals(Assert.java:631)
        at org.apache.commons.weaver.test.WeaveProcessorTest.testWeaveVisiting(WeaveProcessorTest.java:55)

Running org.apache.commons.weaver.test.CleanProcessorTest
Tests run: 1, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.015 sec <<< FAILURE!
- in org.apache.commons.weaver.test.CleanProcessorTest
testWeaveVisiting(org.apache.commons.weaver.test.CleanProcessorTest)  Time elapsed: 0.015
sec  <<< FAILURE!
java.lang.AssertionError: null
        at org.junit.Assert.fail(Assert.java:86)
        at org.junit.Assert.assertTrue(Assert.java:41)
        at org.junit.Assert.assertFalse(Assert.java:64)
        at org.junit.Assert.assertFalse(Assert.java:74)
        at org.apache.commons.weaver.test.CleanProcessorTest.testWeaveVisiting(CleanProcessorTest.java:46)

Running org.apache.commons.weaver.utils.ArgsTest
Tests run: 1, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0 sec - in org.apache.commons.weaver.utils.ArgsTest
Running org.apache.commons.weaver.utils.ProvidersTest
Tests run: 4, Failures: 0, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0 sec - in org.apache.commons.weaver.utils.ProvidersTest
Running org.apache.commons.weaver.FinderTest
Tests run: 3, Failures: 1, Errors: 0, Skipped: 0, Time elapsed: 0.022 sec <<< FAILURE!
- in org.apache.commons.weaver.FinderTest
testElements(org.apache.commons.weaver.FinderTest)  Time elapsed: 0.008 sec  <<<
FAILURE!
java.lang.AssertionError: expected:<2> but was:<0>
        at org.junit.Assert.fail(Assert.java:88)
        at org.junit.Assert.failNotEquals(Assert.java:834)
        at org.junit.Assert.assertEquals(Assert.java:645)
        at org.junit.Assert.assertEquals(Assert.java:631)
        at org.apache.commons.weaver.FinderTest.testElements(FinderTest.java:75)

Environment:
Apache Maven 3.3.3 (NON-CANONICAL_2015-07-10T12:37:52_mockbuild; 2015-07-10T14:37:52+02:00)
Maven home: /usr/share/maven
Java version: 1.8.0_65, vendor: Oracle Corporation
Java home: /usr/lib/jvm/java-1.8.0-openjdk-1.8.0.65-13.b17.fc23.i386/jre
Default locale: it_IT, platform encoding: UTF-8
OS name: "linux", version: "4.2.7-300.fc23.i686", arch: "i386", family: "unix"

Any ideas as to why?



--
This message was sent by Atlassian JIRA
(v6.3.4#6332)

Mime
View raw message