directory-fortress mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Oleksandr Bodriagov (Polystar)" <oleksandr.bodria...@polystar.com>
Subject Re: [Bulk] Re: [Bulk] error when building Apache Fortress Web 1.0-RC40-SNAPSHOT
Date Fri, 17 Apr 2015 15:18:27 GMT
Hi Shawn,

I have just successfully built the Fortress Web and Rest (even with
-Dload.file).
Thank you both very much for your help!

Best regards,
Oleksandr Bodriagov



On 17/4/2015 17:01 , "Shawn McKinney" <smckinney@apache.org> wrote:

>
>> On Apr 17, 2015, at 8:31 AM, Shawn McKinney <smckinney@apache.org>
>>wrote:
>> 
>>> 
>>> On Apr 17, 2015, at 4:36 AM, Oleksandr Bodriagov (Polystar)
>>><oleksandr.bodriagov@polystar.com> wrote:
>>> 
>>> Thank you very much for your help!
>>> Can you look also into a problem with Apache Fortress Web. I cannot
>>>build
>>> it when I run
>>> "mvn clean install
>>> -Dload.file=./src/main/resources/FortressWebDemoUsers.xml²
>>> However, if I run simply "mvn clean install², then everything works.
>>> Here is my problem listing:
>>> [startAnt] BUILD FAILED
>>> [startAnt] 
>> 
>> Yes, I noticed same problem yesterday.  This project is in a state of
>>flux as we take it through the first release.  The core was released a
>>couple of days ago, which will be followed by realm, rest and web.
>> 
>> This includes adding a parent pom for managing dependencies.  This has
>>been accomplished for core, realm and rest but not yet for the web
>>component so it is causing the build to fail.  I will be working on this
>>problem and will post back here when fixed.
>
>Should all be fixed.  You may do another pull and build and let us know
>if still a problem.
>
>Thanks
>
>Shawn
>smckinney@apache.org

Mime
View raw message