etch-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Scott Comer <wer...@me.com>
Subject Re: trying to build c example helloworld...
Date Mon, 11 Oct 2010 12:10:30 GMT
Ok, i got started on a rison parser for java while vs 2008 and the vs 2005 patches were downloading
and never got back to try. I'll do that this morning.

thanks
Scott out

Sent from my iPhone

On Oct 11, 2010, at 6:13 AM, Holger Grandy <Holger.Grandy@bmw-carit.de> wrote:

> Hi Scott, 
> 
> I checked this again at my box. Installing the patch for VS 2005 SP1 from 
> http://support.microsoft.com/kb/949009/ solved the issue for me. We should add 
> this to the build information on the website.
> 
> Cheers, 
> Holger
> 
> -----Original Message-----
> From: Holger Grandy [mailto:grandyho@apache.org] 
> Sent: Sonntag, 10. Oktober 2010 20:32
> To: etch-dev@incubator.apache.org
> Subject: Re: trying to build c example helloworld...
> 
> Hi Scott,
> 
> interesting. it seems the debug info flies (*.pdb) are not working correctly
> on your machine. My first quick guess would be
> http://support.microsoft.com/kb/949009/
> 
> The module you used was buillt on the apache win32 build server, which is
> running Microsoft Visual Studio Version 9.0.30729.1, which is 2008. This would
> fit to the KB article above. Could you try the fix?
> 
> If it does not work and if you just want to try out, remove the *.pdb
> files (you will
> get warnings then of course when linking) or build "release".
> 
> Cheers,
> Holger
> 
> 
> On Sun, Oct 10, 2010 at 5:50 PM, scott comer <wert1y@mac.com> wrote:
>>  ok, so i've downloaded the release distribution and installed it.
>> 
>> i'm using ms visual studio 2005
>> 
>> i've run cmake to get vs project and solution files.
>> 
>> NOTE: when running under windows 7, you have to start a cmd tool in
>> administrator mode to do that.
>> 
>> i've set the environment variables ETCH_HOME and APR_ICONV_PATH.
>> 
>> i've opened visual studio (again, as administrator).
>> 
>> opened the solution etch-c-helloworld.
>> 
>> solution configuration: debug
>> solution playform: win32
>> 
>> picked build/build solution.
>> 
>> build fails, here's the log:
>> 
>> 1>------ Build started: Project: etch-c-helloworld-client, Configuration:
>> Debug Win32 ------
>> 2>------ Build started: Project: etch-c-helloworld-server, Configuration:
>> Debug Win32 ------
>> 2>Compiling...
>> 1>Compiling...
>> 2>helloworld_remote.c
>> 1>helloworld_remote.c
>> 2>helloworld_valufact.c
>> 1>helloworld_valufact.c
>> 1>helloworld_server.c
>> 2>helloworld_server.c
>> 1>helloworld_remote_server.c
>> 2>helloworld_remote_server.c
>> 2>helloworld_remote_client.c
>> 1>helloworld_remote_client.c
>> 1>helloworld_client_stub.c
>> 2>helloworld_client_stub.c
>> 1>helloworld_helper.c
>> 2>helloworld_helper.c
>> 2>helloworld_server_stub.c
>> 1>helloworld_server_stub.c
>> 1>helloworld_client.c
>> 2>helloworld_client.c
>> 2>helloworld_interface.c
>> 1>helloworld_interface.c
>> 2>helloworld_listener_main.c
>> 1>helloworld_client_main.c
>> 2>helloworld_server_impl.c
>> 1>helloworld_client_implx.c
>> 2>helloworld_server_implx.c
>> 1>helloworld_client_impl.c
>> 2>Generating Code...
>> 1>Generating Code...
>> 1>Compiling manifest to resources...
>> 2>Compiling manifest to resources...
>> 1>Linking...
>> 2>Linking...
>> 1>etch.lib(etch_arraylist.obj) : fatal error LNK1103: debugging information
>> corrupt; recompile module
>> 2>etch.lib(etch_arraylist.obj) : fatal error LNK1103: debugging information
>> corrupt; recompile module
>> 1>Build log was saved at "file://c:\Program Files (x86)\Apache Software
>> Foundation\apache-etch-1.1.0\examples\helloworld\target\etch-c-helloworld-client.dir\Debug\BuildLog.htm"
>> 1>etch-c-helloworld-client - 1 error(s), 0 warning(s)
>> 2>Build log was saved at "file://c:\Program Files (x86)\Apache Software
>> Foundation\apache-etch-1.1.0\examples\helloworld\target\etch-c-helloworld-server.dir\Debug\BuildLog.htm"
>> 2>etch-c-helloworld-server - 1 error(s), 0 warning(s)
>> 3>------ Skipped Build: Project: ALL_BUILD, Configuration: Debug Win32
>> ------
>> 3>Project not selected to build for this solution configuration
>> ========== Build: 0 succeeded, 2 failed, 1 up-to-date, 1 skipped ==========
>> 
>> 

Mime
View raw message