hbase-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Yabo-Arber Xu <arber.resea...@gmail.com>
Subject Re: Fail to delete columns
Date Sun, 11 Oct 2009 14:24:03 GMT
Thanks for your reply, Stack. Our project has been in production mode.
Migration is definitely a future work, but may not be a good time now.

Is there any delete method proved to be working in 0.19.1?

Best,
Arber


On Sun, Oct 11, 2009 at 2:56 PM, stack <stack@duboce.net> wrote:

> Can you move to 0.20.0 Arber? (See the migration up on the hbase wiki).
> Deletes are "better" in the new hbase -- expanded vocabulary and better
> testing.
> Yours,
> St.Ack
>
> On Sat, Oct 10, 2009 at 9:15 PM, Yabo-Arber Xu <arber.research@gmail.com
> >wrote:
>
> > Hi there,
> >
> > I am using HBase 0.19.1 API, and try to call deleteFamily method to
> delete
> > one of the column. The way to call is straightforward as follows:
> >
> >        HBaseConfiguration config = new HBaseConfiguration();
> >        m_table = new HTable( config, tblName );
> >        m_table.deleteFamily(rowkey, "review");  //review is a column
> family
> > name
> >
> > It does not seem to work. After runing the above code, all the cells
> under
> > this column family are still there. Is it a bug or I use it in a wrong
> way?
> > I tried other delete method like deleteAll, and they failed as well.
> >
> > Thanks for your time!
> >
> > Arber
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message