httpd-test-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Stas Bekman <s...@stason.org>
Subject Re: Recent perl-frameworks broke 1.3 testing..?
Date Fri, 04 Jan 2002 15:24:39 GMT
Rodent of Unusual Size wrote:

> Stas Bekman wrote:
> 
>>That's weird, I've to run this weird sequence and move around dirs.
>>
>>make clean
>>CFLAGS="-g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes -Wmissing-prototypes -Wshadow" \
>>./configure --enable-shared=max --enable-module=most --with-layout=Apache \
>>--prefix=/home/stas/httpd/1.3
>>make
>>cd support
>>make
>>cd ../..
>>make install
>>
> 
> What happens if you just do
> 
> make
> make install
> 
> Don't the support apps show up in /home/stas/httpd/1.3/bin/ ?


Nope, they don't get compiled unless I go to src/support and run make from there, here is
the transcript:


% cd apache-1.3

% make clean
% CFLAGS="-g -O2 -Wall -Wstrict-prototypes -Wmissing-prototypes -Wshadow" \
./configure --enable-shared=max --enable-module=most --with-layout=Apache \
--prefix=/home/stas/httpd/1.3
% make
make: Nothing to be done for `all'.
% cd src
% make
...
% cd ..
% make install
(doesn't install any support stuff because it wasn't built)

% cd src/support
% make
% cd ../..
% make install




_____________________________________________________________________
Stas Bekman             JAm_pH      --   Just Another mod_perl Hacker
http://stason.org/      mod_perl Guide   http://perl.apache.org/guide
mailto:stas@stason.org  http://ticketmaster.com http://apacheweek.com
http://singlesheaven.com http://perl.apache.org http://perlmonth.com/


Mime
View raw message