httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andy Cutright <acutri...@borland.com>
Subject Re: [users@httpd] Compiling Apache 2.0.43 on HP-UX 11.00
Date Thu, 19 Dec 2002 19:02:13 GMT
when you built the ldap stuff, did it use shlibtool? or libtool? or ld? 
it may be that the different libtools aren't interacting well..

cheers,
andy

Laurent Blume wrote:

> Andy,
>
> I tried again using your exact parameters (well, I replaced 'worker' 
> by 'prefork'), and it compiled and installed fine with shared modules.
> I saw during the build that it was using shlibtool, with no problem 
> this time.
>
> So I now think my problem might be related to my use of mod_ldap and 
> mod_auth_ldap (both still marked as 'experimental'), or 
> CPPFLAGS/CFLAGS set to find the location of the OpenLDAP libs.
>
> I'm going to check if it's possible to compile and install dynamically 
> without mod_ldap, and then add this module using apxs.
>
> I've also installed autoconf/m4, to have a try with buildconf as you 
> advised, it does seem like a possible way to do it.
> Though why/how the use of LDAP breaks the build for dynamic modules is 
> not very clear to me.
>
> Thanks a lot!
>
> Laurent
>



---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message