httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bankside Publishing" <banks...@btclick.com>
Subject Re: [users@httpd] Start Services Error
Date Tue, 11 Mar 2003 15:25:07 GMT
Hi

I have the identical problem with the same result. As yet, no solution so I
have gone back to 1.3 which works a dream.

If you find a solution, I'll work with you to sort it out.

I too am a beginner and instrutions from Apache are in some extict dialect
of Martian

Lee


----- Original Message -----
From: "Apache Beginner" <Apache@reborn.org>
To: "Apache Group" <users@httpd.apache.org>
Sent: Tuesday, March 11, 2003 2:54 PM
Subject: [users@httpd] Start Services Error


> Hi, I am new to Apache, or any kind of Web server. I just installed Win32
> Apache 2 on my Win2000 OS, but seems have difficults to start it.
>
> When my sytem starts, I found the Monitor Apache Servers running,
> but it tells no services installed. When I click on "Start", then I got
> error
> message "No installed service named "Apache2".
>
> So, would anybody tell me what is going on here ?  and how can I fix it ?
>
> TIA,
> Bob
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message