httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jimmy McDonald <...@bsdshell.dyndns.org>
Subject Re: [users@httpd] Mod_ssl doesn't seem to be installed
Date Fri, 28 Mar 2003 19:18:52 GMT
Can you be more specific as to what you did to compile apache
with ssl built in?




On Fri, 28 Mar 2003 batristain@mediageneral.com wrote:

> For some reason mod_ssl isn't coming up as being compiled although I just
> did the new version of apache 2.0.44
> Is there something special I should do when I compile it to get it to work?
>
> Tks,
> bobbie
>
> Bobbie Atristain
> Internet Systems Administrator
> Media General, INC.
> 804.649.6156
>
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message