httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From batrist...@mediageneral.com
Subject [users@httpd] Problem with an .exe and APACHE
Date Tue, 15 Apr 2003 14:13:17 GMT
Greetings,
We are having a problem getting a cgi script to run with an .exe extenstion
instead of downloading.  We have removed the it from the octet/mime type and
this is what our Virtual Host container looks like

<VirtualHost  xxx.xxx.xx.xx:80>
DocumentRoot /u01/mgfs/mgfsbizpage
ServerName  www.mgfsbizpage.com
CustomLog /u01/weblogs/mgfs/access combined
ErrorLog /opt/hpws/apache/logs/mgfsbizpage-error_log
ServerAlias mgfsbizpage.com
ServerAlias test.mgfsbizpage.com
ScriptAlias /cgi-bin /u01/mgfs/mgfsbizpage/stocktable/cgi-bin/
ScriptAlias /cgi-bin /u01/mgfs/mgfsbizpage/sidebar/cgi-bin/
<Directory /u01/mgfs/mgfsbizpage/stocktable/cgi-bin/>
Options +ExecCGI
</Directory>
<Directory /u01/mgfs/mgfsbizpage/sidebar/cgi-bin/>
Options +ExecCGI
</Directory>
Alias /mgfsbizpage /u01/mgfs/mgfsbizpage
</VirtualHost>

Can anyone help?

Thanks,
Bobbie

Bobbie Atristain
Internet Systems Administrator
Media General, INC.
804.649.6156

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message