httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Benjamin Krueger <benja...@seattlefenix.net>
Subject Re: [users@httpd] Apache's buffer flush issue..
Date Thu, 29 May 2003 18:16:31 GMT
* Zysman, Roiy (roiy.zysman@intel.com) [030529 03:46]:
> Hi All,
>  
> I'm reposting it for the second time because I didn't get any response the
> first time. I'm sure that a mailing list with such distinguished members can
> share some light on my problem.
>  
> I'm using Apache 2.0.43. The problem is that when running a cgi that outputs
> html code it becomes visible (on the browser ) only  after the cgi scripts
> ends.
> On my other Apache 1.3.23 the first parts of the generated html are
> outputted immediately while the cgi script is running . 
> Does Apache 2.0 differ in the way if flushes its buffer compared to 1.3.23? 
> Is there anyway to tell Apache 2.0 to make the buffer flush immediately?
>  
> Thanks.
> Roiy

Does apache know this is an nph script? Is the script named nph-scriptname.cgi?
Are you sure it's Apache and not your scripting language? Perl will buffer by
default. 

-- 
Benjamin Krueger

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message