httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From BAO RuiXian <ruixian....@pp.inet.fi>
Subject Re: [users@httpd] Browser access to Apache on W2k hangs.
Date Sun, 19 Oct 2003 00:46:00 GMT


Llelan D. wrote:
> I have installed the binary Apache 2.0.47 on a Win2KPro machine named 
> "Private" (192.163.0.1) on a local private TCP/IP network. I specified 
> "Private" as both the domain and server name. I can ping both "Private" 
> and "localhost". No other server is running and netstat shows no 
> listeners on port 80 before Apache is started. The Windows services 
> monitor and the Apache monitor shows that the Apache service is 
> up-and-running.

Have you tried http://127.0.0.1? Or to make sure there is no conflicts 
with IIS, can you change port number from 80 to something else, say 8100.

Best

Bao

> When I try to access Apache with any browser from the same machine using 
> the address "http://Private/" or "http://localhost/", the page never 
> loads and the browser is forever stuck in the "loading" state for that 
> page. This doesn't actually hang the browser, as it can load other 
> pages, but it will never finish loading the Apache page nor does it 
> display any error or timeout message.
> 
> If I stop Apache and start IIS, things work fine. Neither the error log 
> nor the access log have any error messages. The access log remains 
> blank, and the error log only has the normal stop and start messages. 
> There are no Apache entries in the Windows event logs.
> 
> Does anyone have any idea what is going on, why I never get an error 
> message on either the server or client side, and what tool I can use to 
> find out why the page is never sent? It seems I connect just fine 
> (netstat shows the TCP connection to port 80), but that no data is being 
> sent. However, I never get a timeout.
> 
> Any assistance provided would be greatly appreciated.
> 
> Some related httpd.conf entries:
>     ServerRoot "C:/Program Files/Apache Group/Apache2"
>     Listen 80
>     ServerName Private:80
> 
> The error.log:
>     [Sat Oct 18 16:09:34 2003] [notice] Parent: Received shutdown signal 
> -- Shutting down the server.
>     [Sat Oct 18 16:09:34 2003] [notice] Child 4492: Exit event signaled. 
> Child process is ending.
>     [Sat Oct 18 16:09:35 2003] [notice] Child 4492: Released the start 
> mutex
>     [Sat Oct 18 16:09:36 2003] [notice] Child 4492: Waiting for 250 
> worker threads to exit.
>     [Sat Oct 18 16:09:36 2003] [notice] Child 4492: All worker threads 
> have exited.
>     [Sat Oct 18 16:09:36 2003] [notice] Child 4492: Child process is 
> exiting
>     [Sat Oct 18 16:09:36 2003] [notice] Parent: Child process exited 
> successfully.
>     [Sat Oct 18 16:09:41 2003] [notice] Parent: Created child process 120
>     [Sat Oct 18 16:09:41 2003] [notice] Child 120: Child process is running
>     [Sat Oct 18 16:09:41 2003] [notice] Child 120: Acquired the start 
> mutex.
>     [Sat Oct 18 16:09:41 2003] [notice] Child 120: Starting 250 worker 
> threads.
> 




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message