httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jez Hancock <jez.hanc...@munk.nu>
Subject Re: [users@httpd] ErrorDocument 500 not working
Date Tue, 03 Feb 2004 22:34:03 GMT
On Tue, Feb 03, 2004 at 02:27:00PM -0800, Robin Clarke wrote:
> I am not getting much of a response.....so maybe I am looking in the wrong place.
> 
> 
> I have a feeling this could be related to my <VirtualHost> container.
> 
> In my case, the IP address of the front-end server server is 192.168.37.171.
> 
> "pcsstg.harrahs.org" is registered to point to the same IP address. (I checked this by
doing a ping pcsstg.harrahs.org.)
> 
> BUT....SHOULD I HAVE AN IP ADDRESS INSTEAD OF "pcsstg.harrahs.org" IN THE <VirtualHost>
TAG???
> 
> --------------------------------------
> NameVirtualHost 192.168.37.171
> 
> <VirtualHost pcsstg.harrahs.org>		<--- IS THIS INCORRECT?????
!!!

Should be:

<VirtualHost 192.168.37.171>


-- 
Jez Hancock
 - System Administrator / PHP Developer

http://munk.nu/
http://jez.hancock-family.com/  - Another FreeBSD Diary
http://ipfwstats.sf.net/        - ipfw peruser traffic logging

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message