httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Santaro, Paulo" <paulo.sant...@eds.com>
Subject [users@httpd] Logs errors
Date Mon, 02 Aug 2004 17:47:55 GMT

Hi friendys


Take a look in my apache error log:


" [Mon Aug  2 13:18:08 2004] [info] server seems busy, (you may need to
increase StartServers, or Min/MaxSpareServers), spawnin
g 8 children, there are 99 idle, and 145 total children
[Mon Aug  2 13:18:32 2004] [info] server seems busy, (you may need to
increase StartServers, or Min/MaxSpareServers), spawnin
g 8 children, there are 92 idle, and 180 total children
[Mon Aug  2 13:19:20 2004] [info] server seems busy, (you may need to
increase StartServers, or Min/MaxSpareServers), spawnin
g 8 children, there are 99 idle, and 228 total children
[Mon Aug  2 13:19:35 2004] [info] server seems busy, (you may need to
increase StartServers, or Min/MaxSpareServers), spawnin
g 8 children, there are 99 idle, and 245 total children
[Mon Aug  2 13:21:58 2004] [info] [client 172.16.25.80] read request line
timed out
[Mon Aug  2 13:22:26 2004] [error] READ_TIMEOUT [os error=0,  line 199 of
../nsapi/Reader.cpp]: no read after 300 seconds
[Mon Aug  2 13:22:26 2004] [error] READ_TIMEOUT [os error=0,  line 199 of
../nsapi/Reader.cpp]: no read after 300 seconds
[Mon Aug  2 13:22:26 2004] [error] READ_TIMEOUT [os error=0,  line 199 of
../nsapi/Reader.cpp]: no read after 300 seconds
[Mon Aug  2 13:22:29 2004] [error] READ_TIMEOUT [os error=0,  line 199 of
../nsapi/Reader.cpp]: no read after 300 seconds
[Mon Aug  2 13:22:29 2004] [error] READ_TIMEOUT [os error=0,  line 199 of
../nsapi/Reader.cpp]: no read after 300 seconds
[Mon Aug  2 13:22:30 2004] [error] READ_TIMEOUT [os error=0,  line 199 of
../nsapi/Reader.cpp]: no read after 300 seconds
[Mon Aug  2 13:22:30 2004] [error] READ_TIMEOUT [os error=0,  line 199 of
../nsapi/Reader.cpp]: no read after 300 seconds
[Mon Aug  2 13:22:32 2004] [error] READ_TIMEOUT [os error=0,  line 199 of
../nsapi/Reader.cpp]: no read after 300 seconds"

After that the pages can not be displayed on the portal. I'm using
apache1.3.24 with weblogic application 8.1.

May somebody help?

Thanks

Paulo Santaro

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message