httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From herauthon <heraut...@home.nl>
Subject Re: [users@httpd] Firefox can't connect to the SSL-Host (IE does) - exit signal Bus error (10)
Date Sat, 11 Jun 2005 13:06:05 GMT
I used Firefox to connect to my Router via SSL
does there seem a difference in protocol -
it worked for me - so, why doesnt it work for you?

Are there SSL levels? - different Portnumbers?
my used port is 445 - i guess you know
what router i use ;)

I hope somebody can enlighten us

At 11:16 11-6-2005, you wrote:
>dan wrote:
> > Oskar Eyb wrote:
> >
> >> hm.. are there still any ideas?
> >>
> >
> > Can ya provide some more details, please?
>
>It's now "fixed" by a reboot... ?!
>
>
>---------------------------------------------------------------------
>The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
>See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
>To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
>For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message