httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Steven Pierce" <paged...@speakeasy.net>
Subject Re: [users@httpd] Speed
Date Fri, 22 Jul 2005 05:29:38 GMT


*********** REPLY SEPARATOR  ***********

On 7/21/2005 at 11:41 AM Michael wrote:

>Please check this address http://new.bio-world.com (this link is at my 
>site)I`m sure a lot of you guys will recognize the oscommerce. Also please 
>check out this link http://bio.nicpon.net (this link is on wan somewhere). 
>Both has the same db and same filles. But one of them is flying and the 
>other is not.

Mike,

I "think" your problem is a DNS issue.  The http://new.bio-world.com when you connect
to this site you get connecting to 192.168.1.15 and then it times out.  That is shown to
me when I use Firefox.  When I use IE it will not even load.  

When you connect to the http://bio.nicpon.net it gives me the link at the bottom of the page
and flys.  (Both with IE and FireFox) 

Now all of the pic's on the site are broken.  I clicked on a couple of the links
and, the ones that had anything did not display any pic's.  





-- 
No virus found in this outgoing message.
Checked by AVG Anti-Virus.
Version: 7.0.323 / Virus Database: 267.9.2/53 - Release Date: 7/20/2005


---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message