httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Rob Cross" <...@pro-serv.org.uk>
Subject Re: [users@httpd] £ symbol on apache
Date Sat, 08 Oct 2005 23:11:13 GMT
Cheers Joshua

Worked perfectly

I owe you a drink ;)

Thanks

Rob
----- Original Message ----- 
From: "Joshua Slive" <jslive@gmail.com>
To: <users@httpd.apache.org>
Sent: Sunday, October 09, 2005 12:03 AM
Subject: Re: [users@httpd] £ symbol on apache


On 10/8/05, Rob Cross <rob@pro-serv.org.uk> wrote:

> I was setting up a website on this server and came-a-cropper when i added
> the '£' symbol.

There is a conflict between the character-set of the document and the
charset sent by apache.  Check the AddDefaultCharset directive.  You
can probably fix the problem just by commenting this out.

Joshua.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org




---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message