httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Axel-St├ęphane SMORGRAV <Axel-Stephane.SMORG...@europe.adp.com>
Subject RE: [users@httpd] i'm lost with this ...
Date Wed, 12 Apr 2006 07:02:44 GMT
You need two virtual hosts instead of one: _default_:80 and _default_:443. Put the proxy stuff
supposed to be handled on :80 inside the former VH, and leave the latter VH as it is.

-ascs 

-----Original Message-----
From: Paul Matthews [mailto:paul.matthews@cathedral.qld.edu.au] 
Sent: Wednesday, April 12, 2006 2:25 AM
To: users@httpd.apache.org
Subject: [users@httpd] i'm lost with this ...

hi there,

someone has made a post on my website and i'd really like to be able to help them out but
i'm just lost with the questions.

http://www.yourhowto.org/component/option,com_simpleboard/Itemid,36/func,view/id,30/catid,5/

could someone help them out by either replying to me with the answer and i'll post it or post
it themselves on my website ...

--
Paul Matthews
I.T Trainee | The Cathedral School
Ph  (07) 47222 194 |  Fax (07) 47222 111 PO Box 944 Aitkenvale Q 4814
E:  paul.matthews@cathedral.qld.edu.au
W: www.cathedral.qld.edu.au

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message