httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Boyle Owen" <Owen.Bo...@swx.com>
Subject RE: [users@httpd] Failed on first test after installation
Date Mon, 13 Nov 2006 07:16:23 GMT
> -----Original Message-----
> From: Stephen Liu [mailto:satimis@yahoo.com] 
> Sent: Monday, November 13, 2006 4:40 AM
> To: users@httpd.apache.org
> Subject: [users@httpd] Failed on first test after installation
> 
> Hi folks,
> 
> Ubuntu-6.06.1-LAMP-server-amd64
> 
> 
> First test after installation failed.  This is a test without Domain.
> 
> 
> On firefox ran "http://127.0.0.1/".  It hung there for prolonged time
> without the default page popup.

Error log?
What is "Listen" set to? 
Are you listening to port 80?
Do you have a FW? 
Is it blocking (check logs)? 
What is the IP of localhost? 
Why 127.0.1.1? 
Why not start out simple and don't complicate things until you get it
working...?

Rgds,
Owen Boyle
Disclaimer: Any disclaimer attached to this message may be ignored. 

> 
> 
> $ ps -ef | egrep /apache2
> root      5064     1  0 11:26 ?        00:00:00 /usr/sbin/apache2 -k
> start -DSSL
> www-data  5066  5064  0 11:26 ?        00:00:00 /usr/sbin/apache2 -k
> start -DSSL
> www-data  5067  5064  0 11:26 ?        00:00:00 /usr/sbin/apache2 -k
> start -DSSL
> www-data  5068  5064  0 11:26 ?        00:00:00 /usr/sbin/apache2 -k
> start -DSSL
> www-data  5069  5064  0 11:26 ?        00:00:00 /usr/sbin/apache2 -k
> start -DSSL
> www-data  5070  5064  0 11:26 ?        00:00:00 /usr/sbin/apache2 -k
> start -DSSL
> satimis   5077  4836  0 11:30 pts/2    00:00:00 grep -E /apache2
> * end *
> 
> 
> $ sudo /etc/init.d/apache2 restart
>  * Forcing reload of apache 2.0 web server... apache2: Could not
> determine the server's fully qualified domain name, using 
> 127.0.1.1 for
> ServerName
> apache2: Could not determine the server's fully qualified domain name,
> using 127.0.1.1 for ServerName
>                                                               
>          
>       [ ok ]
> * end *
> 
> Apache2 is running.  Please help.  TIA
> 
> Also tried "http://127.0.1.1/", still the same.
> 
> 
> B.R.
> Stephen
> 
> 
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> The official User-To-User support forum of the Apache HTTP 
> Server Project.
> See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
>    "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
 
 
This message is for the named person's use only. It may contain confidential, proprietary
or legally privileged information. No confidentiality or privilege is waived or lost by any
mistransmission. If you receive this message in error, please notify the sender urgently and
then immediately delete the message and any copies of it from your system. Please also immediately
destroy any hardcopies of the message. You must not, directly or indirectly, use, disclose,
distribute, print, or copy any part of this message if you are not the intended recipient.
The sender's company reserves the right to monitor all e-mail communications through their
networks. Any views expressed in this message are those of the individual sender, except where
the message states otherwise and the sender is authorised to state them to be the views of
the sender's company.

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message