httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From uxwrstre <uxwrs...@trashmail.net>
Subject [users@httpd] Mysterious \"Premature end of script headers\" error
Date Fri, 01 Dec 2006 13:05:52 GMT
Hello,

I\'m using Apache 1.3.37 on Solaris 8 (SPARC architecture).
I have a simple CGI-BIN script which worked before and printed out the following:
acwebint 13:57 archive/docs/bin : ./http-goto
Location: http://acwebint/DICB

acwebint 13:57 archive/docs/bin :

I get an internal error 500 message with this script, and the log file shows the following:
[Fri Dec  1 13:33:43 2006] [error] [client 134.171.16.75] Premature end of script headers:
/home/web/archive/docs/bin/http-goto

What is very mysterious is that since the apache software has been upgraded from 1.3.14 to
1.3.37 that this error appeared. But I\'m not 100% sure that its in relation with the version
upgrade because many changes have been made.
Does somebody knows why this CGI-BIN is not working?
Is there maybe a new CGI standard requirement in apache 1.3.37 that it does no more allows
the \"Location\" command itselfs?
How could I debug this?

Best regards,
saf

-- 
E-Mail sent with anti-spam site TrashMail.net!
Free disposable email addresses: http://www.trashmail.net/

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message