httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Blanco <david.bla...@publicinet.net>
Subject Re: [users@httpd] Access problem with https port
Date Mon, 04 Jun 2007 08:24:44 GMT
-----BEGIN PGP SIGNED MESSAGE-----
Hash: SHA1

Hi!

renu tiwari escribió:

>   I am able to access the webserver page with "HTTP" port but am not able to access with
 "HTTPS" port.
>   ...
>   Is that becoz Apache 2.2.3 is already installed on this machine , there could be any
conflict?

How did you started the httpd daemon? ("/path/to/apachectl startssl"
could do the trick)

Is the https port being used by another application? ("netstat -pan
|grep 443" will answer that)

Hope this helps...


Greetings from Spain!

- --
David Blanco - Programación y sistemas
Publicinet (Publicidad-Cine-Internet, S.L.)
Urzaiz, 71, entlo, izda. -- 36204 Vigo
Telf 902.014.606 -- http://www.publicinet.net


-----BEGIN PGP SIGNATURE-----
Version: GnuPG v1.4.2.2 (GNU/Linux)

iD8DBQFGY8xJdbgIy1SiWTARAnr4AJ4xurzroRNkZPJ6fRXaiUtsgfZZGACdFIic
fAPJShLhkAUvsBJefaroTXc=
=S0ZF
-----END PGP SIGNATURE-----

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message