httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vishwanath R.R" <r.r.vishwan...@gmail.com>
Subject [users@httpd] NTLM+apache 2
Date Tue, 01 Jun 2010 13:01:06 GMT
Hi There,
I have configured NTLM with our subversion configured on Apache 2 in
our Linux box.The package I took from
http://search.cpan.org/~speeves/Apache2-AuthenNTLM-0.02/AuthenNTLM.pm#PerlS=
etVar_ntlmdebug

The configuration was fine..and Apache 2 restarted successfully. But
the page does not loaded up. I get 401 authorization error,

"This server could not verify that you are authorized to access the
document requested. Either you supplied the wrong credentials (e.g.,
bad password), or your browser doesn't understand how to supply the
credentials required."

 Please find the below entries mentioned for subversion.conf

<Location /SoftCo/Tools/Internal>

 # Uncomment this to enable the repository,
 DAV svn

 # Set this to the path to your repository
 SVNPath /data/svn/honeywell/=E2=80=8BSoftCo/Tools/Interna=E2=80=8Bl
AuthType ntlm
AuthName "Internal"
require valid-user
PerlAddVar ntdomain "global.ds.honeywell.com pacrim1"
PerlSetVar defaultdomain global.ds.honeywell.com
       PerlSetVar splitdomainprefix 1
       PerlSetVar ntlmdebug 1

The apache error log says
[Tue Jun 01 17:24:56 2010] [error] [client 199.63.41.119] access to
/SoftCo/Tools/NTLM failed, reason: verification of user id '<null>'
not configured
[Tue Jun 01 17:25:05 2010] [error] [client 199.63.41.119] access to
/SoftCo/Tools/Internal failed, reason: verification of user id
'<null>' not configured
[Tue Jun 01 17:25:30 2010] [error] [client 199.63.41.119] access to
/SoftCo/Tools/Internal failed, reason: verification of user id
'<null>' not configured
[Tue Jun 01 17:25:44 2010] [error] [client 199.63.41.119] access to
/SoftCo/Tools/NTLM failed, reason: verification of user id '<null>'
not configured
[Tue Jun 01 17:25:57 2010] [error] [client 199.63.41.119] access to
/SoftCo/Tools/NTLM failed, reason: verification of user id '<null>'
not configured


Let me know, where am I going wrong

</Location>

-- 
Vishwanath

---------------------------------------------------------------------
The official User-To-User support forum of the Apache HTTP Server Project.
See <URL:http://httpd.apache.org/userslist.html> for more info.
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
   "   from the digest: users-digest-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message