httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From CS DBA <cs_...@consistentstate.com>
Subject [users@httpd] Virtualhost question
Date Thu, 10 Jan 2013 22:48:24 GMT
Hi all;

I'm setting up a new web server, and I'm pretty good with Linux in 
general but I am not an apache expert.

Here's the overall problem:

I have a website (mysite.com)

I've installed Scientific linux & configured a base apache install.

I setup a virtualhost entry in the http.conf file to include a 
ServerName and a ServerAlias

I added a conf.d/myhost.com.conf file with a Directory entry

I've also setup a static IP address and a dns entry via noip.com so 
mysite.com and www.mysite.com both resolve to our static IP

At this point I can go to www.mysite.com and my web browser goes to the 
site as expected,

However if I point my browser to mysite.com I get redirected to the 
default scientific linux apache test page.

Thanks in advance for any help/advice...   Se the config details below:


===============================================


Our /etc/httpd/conf/http.conf file includes this:


<VirtualHost *:80>
     DocumentRoot /var/www/html/mysite
     ServerName mysite.com
     ServerAlias www.mysite.com
</VirtualHost>



And our /etc/httpd/conf.d/mysite.conf file looks like this:

<Directory /var/www/html/mysite>
   Order Deny,Allow
   Allow from all
   AddHandler cgi-script .cgi
   Options +Indexes +ExecCGI +FollowSymLinks
   DirectoryIndex index.cgi
   AllowOverride Limit Options FileInfo
</Directory>




Thoughts?







---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org


Mime
View raw message