httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Marcin Wanat <marcin.wa...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Trying to upgrade from 2.2.22 to 2.4.4
Date Fri, 05 Apr 2013 09:37:55 GMT
LoadModule ssl_module modules/mod_ssl.so

in httpd.conf didn't help ?


2013/4/5 Ismael Puerto <ismael.puerto@seres.es>

> Hello Leonay
>
> Currently I have some problem, at the moment i work with 2.2.X
> I hope that anybody help us with this question.
>
> Thanks
>
> On 04/04/2013 05:36 PM, Leonay Wynn wrote:
> > I am unable to get 2.4.4 to include mod_ssl.c
> >
> > I am attempting to use my config.nice i used from 2.2.22
> >
> > "./configure" \
> > "--prefix=/apps/httpd" \
> > "--enable-ssl" \
> > "--with-mpm=worker" \
> >
> > AND adding in the newly required
> >
> > --with-included-apr
> >
> > so it now looks like this:
> >
> > "./configure" \
> > "--prefix=/apps/httpd-2.4.4" \
> > "--enable-ssl" \
> > "--with-mpm=worker" \
> > "--with-included-apr" \
> >
> > But i look in config.log and see this regarding mod_ssl:
> > configure:25320: checking whether to enable mod_ssl
> > configure:25332: result: shared
> >
> > and httpd -l simply shows:
> >  ./httpd -l
> > Compiled in modules:
> >   core.c
> >   mod_so.c
> >   http_core.c
> >   worker.c
> >
> > This is a redhat 5.7 install
> >
> > I have tried everything i could possibly think of. Does anyone know
> > what is going on here? Thanks!!
> >
> >
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

Mime
View raw message