httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From 5k Kate <5k.kate.1...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Missing log entries?
Date Fri, 03 Apr 2015 00:00:00 GMT
Is it possible that the image links are being shared separately from the
page? Theoretically someone could go and post your image into another page.

-Kate

On Wed, Apr 1, 2015 at 1:09 PM, Andrew Moise <andrew.moise@gmail.com> wrote:

>   Hello all.
>   I'm trying to analyze the behavior of visitors to my web site by
> parsing my Apache access log, and it seems that the log is missing
> some entries. For example, it's happened before that there's an entry
> in the log for serving an image, with a referrer set to one of my HTML
> pages, but there is no entry in the log for that HTML page (either
> before or after the entry for the image loading) from any similar IP
> address. I don't think that the headers I'm emitting would cause the
> browser to cache that particular HTML page.
>   Furthermore (and more to the point of why I'm concerned about this),
> parsing the apache log indicates a small fraction (maybe 25%) of the
> number of visitors indicated by a third party logging tool (in this
> case clicky.com).
>   Is there anything that could cause this? For example, does apache
> not put an entry in the log if the connection is interrupted before
> the entire HTML file is emitted?
>   Thanks in advance for your help.
>   -Andrew
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

Mime
View raw message