httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From KARANDEEP SINGH DHALIWAL <dhaliwal...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Fwd: Server Problem
Date Mon, 23 Nov 2015 04:43:39 GMT
is nobody knows about it?

On Sun, Nov 22, 2015 at 1:43 PM, KARANDEEP SINGH DHALIWAL <
dhaliwaljee@gmail.com> wrote:

> No, because I don't have knowledge about it. I am new here. Could you
> please guide me? what I have to change.
>
> On Sun, Nov 22, 2015 at 12:36 PM, Yehuda Katz <yehuda@ymkatz.net> wrote:
>
>> Did you change AllowOverride, and add RewriteEngine On anywhere in the
>> config? Otherwise mod_rewrite won't work.
>>
>> Sent from a device with a very small keyboard and hyperactive autocorrect.
>> On Nov 22, 2015 1:23 PM, "KARANDEEP SINGH DHALIWAL" <
>> dhaliwaljee@gmail.com> wrote:
>>
>>> I tried it and change permalinks but it still not working and having a
>>> same problem.
>>>
>>> In httpd.conf on line 154, LoadModule rewrite_module
>>> modules/mod_rewrite.so is already enabled
>>>
>>> On Sun, Nov 22, 2015 at 11:31 AM, Yehuda Katz <yehuda@ymkatz.net> wrote:
>>>
>>>> You have AllowOverride set to none and you don't have mod_rewrite
>>>> turned on anywhere else in your config, so this isn't a rewrite problem.
>>>> The reason "http://localhost/KayD/index.php/2015/11/20/hello-world/"
>>>> works is because Wordpress is processing the PATH_INFO of the URL.
>>>>
>>>> You should try disabling permalinks in Wordpress (
>>>> https://codex.wordpress.org/Using_Permalinks - set to ugly) and see if
>>>> your problem is resolved.
>>>> I suspect that if you enable mod_rewrite (add RewriteEngine On and
>>>> AllowOverride FileInfo in your config), and remove the index.php from your
>>>> URL, then Wordpress will start working properly when you turn permalinks
>>>> back on.
>>>>
>>>> I misread the error log you posted - it is actually saying that access
>>>> is being denied to serve the .htaccess file (which is the correct
>>>> behavior). This is in your httpd.conf around line 288 and it should remain
>>>> there.
>>>>
>>>> - Y
>>>>
>>>> On Sun, Nov 22, 2015 at 10:34 AM, KARANDEEP SINGH DHALIWAL <
>>>> dhaliwaljee@gmail.com> wrote:
>>>>
>>>>> httpd.conf = https://gist.github.com/dhaliwaljee/264eddd3958f01925d94
>>>>> .htaccess = https://gist.github.com/dhaliwaljee/f263e27bede345a99639
>>>>>
>>>>> On Sun, Nov 22, 2015 at 9:27 AM, Yehuda Katz <yehuda@ymkatz.net>
>>>>> wrote:
>>>>>
>>>>>> The error log says the configuration that is denying access is in
>>>>>> that .htaccess file. Can you post the contents of that file (putting
it in
>>>>>> a pastebin or gist and sending the link is a good way to avoid losing
the
>>>>>> formatting in an email).
>>>>>>
>>>>>> - Y
>>>>>>
>>>>>> Sent from a device with a very small keyboard and hyperactive
>>>>>> autocorrect.
>>>>>> On Nov 21, 2015 10:37 PM, "KARANDEEP SINGH DHALIWAL" <
>>>>>> dhaliwaljee@gmail.com> wrote:
>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> ---------- Forwarded message ----------
>>>>>>> From: KARANDEEP SINGH DHALIWAL <dhaliwaljee@gmail.com>
>>>>>>> Date: Sat, Nov 21, 2015 at 8:17 PM
>>>>>>> Subject: Server Problem
>>>>>>> To: users@httpd.apache.org
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>> I just installed [first time] WordPress 4.3.1, but I was facing
the problem with it so I downgraded and installed 4.2.5 and facing same problem.
>>>>>>>
>>>>>>> Problem: index.php is not loading, I clicked on link and also
write in url but still not working
>>>>>>>
>>>>>>> I uninstalled and then later I reinstalled and tried again but
facing same problem.
>>>>>>>
>>>>>>> After some google, I also tried other options as suggested on
other websites.
>>>>>>>
>>>>>>> Remember, index.php on other directories are working fine.
>>>>>>> Edit .htaccess
>>>>>>> Change Theme
>>>>>>> Restarted Apache and Mysql
>>>>>>> but didn't work. Themes are also not showing Live Preview
>>>>>>> But Dashboard is running
>>>>>>>
>>>>>>> Please Help
>>>>>>>
>>>>>>> My pc, I am not working on Xampp or Wampp. I have running Mysql
and workbench Apache as binary and then manually installed php
>>>>>>> Thanks
>>>>>>>
>>>>>>> I also checked error.log it showing that error
>>>>>>>
>>>>>>> [Fri Nov 20 18:08:16.599079 2015] [authz_core:error] [pid 6188:tid
868] [client ::1:58552]
>>>>>>> AH01630: client denied by server configuration: B:/server/Apache/Apache24/htdocs/KayD/.htaccess,
>>>>>>> referer: http://localhost/kayd/
>>>>>>>
>>>>>>> Document Root B:\server\Apache\Apache24\htdocs\KayD
>>>>>>>
>>>>>>> I checked again http://localhost/KayD/index.php still has a problem
but http://localhost/KayD/index.php/2015/11/20/hello-world/ is working
>>>>>>>
>>>>>>> What going on here?
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>>>
>>>>>
>>>>
>>>
>

Mime
View raw message