httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Noor Mohammad <bakenoor...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Apache Virtual Host not working properly
Date Sat, 30 Dec 2017 22:39:04 GMT
For the second question, for sure it's not the application because I ever
use the same app before but i didn't get the problem, in fact the
application i'm using is Apache Marmotta, there is docker image already so
I am using their docker image,
http://marmotta.apache.org/installation.html#docker



‌

On Sat, Dec 30, 2017 at 10:02 PM, Eric Covener <covener@gmail.com> wrote:

> On Sat, Dec 30, 2017 at 3:30 PM, Noor Mohammad <bakenoor.uk@gmail.com>
> wrote:
> > I have an application running at http://localhost:6512 and a virtual
> host
> > definition as follows:
> >
> > <VirtualHost *:80>
> >         ServerName ldpmarmotta.example.com
> >         ProxyPassMatch ^/(.*)$ http://localhost:6512/marmotta/$1
> > </VirtualHost>
> > I am getting two problems with the above definition:
> > 1. All traffic to this server including http://example.com is being
> directed
> > to http://localhost:6512
>
> The first vhost for *:80 acts as a catch-all
> https://httpd.apache.org/docs/2.4/vhosts/name-based.html
>
>
> > 2. A request to http://ldpmarmotta.example.com is being directed to
> > http://localhost:6512. I was not expecting the URL to change but the
> > response to return on http://ldpmarmotta.example.com,
>
> Hard to guess the source. Maybe it's the backend app. See ProxyPassReverse
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

Mime
View raw message