httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Frank Gingras <thu...@apache.org>
Subject Re: [users@httpd] Re: VirtualHost Problems
Date Sat, 24 Mar 2018 21:54:45 GMT
Any reason you're using IP:PORT instead of *:PORT to define your vhosts?

On Sat, Mar 24, 2018 at 5:43 PM, @lbutlr <kremels@kreme.com> wrote:

> On 24 Mar 2018, at 12:52, Jerry Malcolm <techstuff@malcolms.com> wrote:
> > The problem is that when I go to http://domainA it redirects (and
> changes the URL on the browser) to https://domainB.  If I go straight to
> https://domainA it works correctly.
>
> Order appears to matter a whole lot. I had a lot of weird issues until I
> setup my virtual hosts like this:
>
>       <VirtualHost xx.xx.xx.xx:443>
>            ServerName   domainA
>            [normal host config stuff]
>       </VirtualHost>
>
>       <VirtualHost xx.xx.xx.xx:443>
>            ServerName   domainB
>            [normal host config stuff]
>       </VirtualHost>
>
>       <VirtualHost xx.xx.xx.xx:80>
>            ServerName   domainA
>            Redirect / https://domainA/
>       </VirtualHost>
>
>       <VirtualHost xx.xx.xx.xx:80>
>            ServerName   domainB
>            Redirect / https://domainB/
>       </VirtualHost>
>
> Also, make sure that you actually have the final / on the redirect and the
> DocumentRoot lines.
>
>
> --
> I prefer bitter drinks, like coffee, and tears.
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

Mime
View raw message