httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Hemant Chaudhary <hemantdude.chaudh...@gmail.com>
Subject Re: [users@httpd] Running Lua Script using mod_lua
Date Fri, 18 May 2018 10:33:50 GMT
Hi,

Thanks issue is solved.
Actually I was using Lua-5.3. I migrated to Lua-5.1 and it works for me.

Hemant

On Thu, May 17, 2018 at 11:53 AM, Daniel Gruno <humbedooh@apache.org> wrote:

> On 05/17/2018 08:21 AM, Luca Toscano wrote:
>
>> Hi,
>>
>> 2018-05-16 12:22 GMT+02:00 Hemant Chaudhary <
>> hemantdude.chaudhary@gmail.com <mailto:hemantdude.chaudhary@gmail.com>>:
>>
>>     Hi,
>>
>>     While running lua_script using mod_lua, I am getting this error in
>>     error_log. What does it mean
>>     "PANIC: unprotected error in call to Lua API (core and library have
>>     incompatible numeric types)"
>>
>>
>> What version of Lua are you using? You can quickly check with something
>> like ldd /usr/local/apache2/modules/mod_lua.so. It might be a mismatch
>> between what you are trying to execute (the script) and what you are using
>> as interpreter (mod_lua), but I haven't investigated it very well so I
>> might be wrong :)
>>
>
> Almost! :)
> It's an incompatibility between mod_lua's lua lib (typically 5.1 or 5.2)
> and a library that is being used (likely made for 5.3?). There were
> fundamental changes to how numbers work in 5.3, if I remember correctly, so
> you would either have to use a library that works with 5.1/5.2, OR
> recompile mod_lua with the 5.3 library and headers.
>
>
>> Hope that helps,
>>
>> Luca
>>
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: users-unsubscribe@httpd.apache.org
> For additional commands, e-mail: users-help@httpd.apache.org
>
>

Mime
View raw message