httpd-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mahmood Naderan <nt_mahm...@yahoo.com.INVALID>
Subject Re: [users@httpd] Problem setting up ssl
Date Mon, 13 Aug 2018 17:52:40 GMT
>what's in the logs of your httpd server? Any errors reported during  
>httpd startup and/or your accesses?

When I restart apache2 service, I see these lines in the syslog
Aug 13 22:19:36 webshub systemd[1]: Stopping The Apache HTTP Server...
Aug 13 22:19:36 webshub apachectl[20543]: AH00558: apache2: Could not reliably determine the
server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally
to suppress this message
Aug 13 22:19:37 webshub systemd[1]: Stopped The Apache HTTP Server.
Aug 13 22:19:37 webshub systemd[1]: Starting The Apache HTTP Server...
Aug 13 22:19:37 webshub apachectl[20554]: AH00558: apache2: Could not reliably determine the
server's fully qualified domain name, using 127.0.1.1. Set the 'ServerName' directive globally
to suppress this message
Aug 13 22:19:37 webshub systemd[1]: Started The Apache HTTP Server.




However, apache/error.log and apache/access.log show nothing when I enter the IP address in
the browser.


>Another guess: what do you see in the browser if you try to access  
>http://w.x.y.z:443 (so actually trying to access your "SSL site" via  
>regular HTTP)? I believe to remember having seen that error when the  
>server spat out regular HTTP.


http://w.x.y.z:443 works. I mean I can see the page. However it is not https.https://w.x.y.z:443
says the same error as before.





Regards,
Mahmood 


Mime
View raw message