ibatis-user-cs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ron Grabowski <rongrabow...@yahoo.com>
Subject RE: Could not configure ResultMap
Date Fri, 05 May 2006 02:27:26 GMT
Send the zip file to me or post it online somewhere and I'll take a
look at it.

--- Alexandre Grenier <Alex.Grenier@markettools.com> wrote:

> Thanks Luke,
> 
> I wish to be doing whatever you do that makes it work :)
> 
> The files are all just sitting in the bin folder. The Domain.dll is
> there.
> I tried with Mapper.Instance() and the error is the same.
> 
> I have made a 2nd unit test project, this time using the
> iBatistutorial.mdb access database and the OleDb2.0 provider. I am
> getting the same error:
> 
> iBatisTutorial.Model.PersonTest.GetMapper :
> IBatisNet.Common.Exceptions.ConfigurationException : 
> - The error occurred while Validate SqlMap config.
> - initialize ResultMap
> - The error occurred in <sqlMap resource="Person.xml"
> xmlns="http://ibatis.apache.org/dataMapper" />.  
> - Check the Person.SelectAllResult.
>   ----> IBatisNet.Common.Exceptions.ConfigurationException : Could
> not
> configure ResultMap. ResultMap named "SelectAllResult" not found,
> failed. 
>  Cause: Object reference not set to an instance of an object.
> 
> If I set validateSqlMap to false, the error is very similar:
> 
> iBatisTutorial.Model.PersonTest.GetMapper :
> IBatisNet.Common.Exceptions.ConfigurationException : 
> - The error occurred while loading SqlMap.
> - initialize ResultMap
> - The error occurred in <sqlMap resource="Person.xml"
> xmlns="http://ibatis.apache.org/dataMapper" />.  
> - Check the Person.SelectAllResult.
>   ----> IBatisNet.Common.Exceptions.ConfigurationException : Could
> not
> configure ResultMap. ResultMap named "SelectAllResult" not found,
> failed. 
>  Cause: Object reference not set to an instance of an object.
> 
> The folder structure is very straightforward. 1 solution, 2 projects,
> Model and Test. Model has a Person class. Test has a reference to
> Model.
> All the iBatis DLLs, Castle, log4net, config, sqlmap and mdb as well
> as
> Test and Model DLLs are in Test's bin\debug.
> 
> Maybe I can send that simple unit test zipped up as email attachment
> and
> it would be easy to find out what's wrong. Maybe just replacing my
> iBatis DLLs with yours would fix it. Maybe there's something about
> compiled iBatis with 2.0 I'm not aware of. I really don't know at
> this
> point... except that it's 9pm and I'm at the office :(
> 
> Thanks!
> 
> Alex

Mime
View raw message