ibatis-user-cs mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Douglas Smith" <douglas.sm...@aciwebs.com>
Subject RE: iBatis Newbie: Problem with <typeAlias>
Date Wed, 19 Jul 2006 20:52:50 GMT
OK, changing the alias from

 

<typeAlias alias="Forecaster"
type="com.roanoketimes.forecasters.Forecaster,com.roanoketimes.forecaste
rs"  />

 

to this:

 

<typeAlias alias="Forecaster"
type="com.roanoketimes.forecasters.Forecaster"  />

 

fixed the issue.  But I still don't know why.  Can anybody tell me?

 

I could not find any documentation on <typeAlias> tag itself in the help
files.  

 

________________________________

From: Douglas Smith [mailto:douglas.smith@aciwebs.com] 
Sent: Wednesday, July 19, 2006 4:27 PM
To: user-cs@ibatis.apache.org
Subject: RE: iBatis Newbie: Problem with <typeAlias

 

By the way, why have the second element after the comma?

 

<typeAlias alias="Forecaster"
type="com.roanoketimes.forecasters.data.Forecaster,
com.roanoketimes.forecasters.data"  />

 

Why is this not good enough?

 

<typeAlias alias="Forecaster"
type="com.roanoketimes.forecasters.data.Forecaster"  />

 

I could not find any documentation on <typeAlias> itself in the help
file.  

 

 

________________________________

From: Alexandre Grenier [mailto:Alexandre.Grenier@markettools.com] 
Sent: Wednesday, July 19, 2006 3:53 PM
To: user-cs@ibatis.apache.org
Subject: RE: iBatis Newbie: Problem with <typeAlias

 

I love how people almost feel a need to apologize for using VB :-)

 

For your question, check the assembly default namespace (in VS project
properties), that could be a cause.

 

Alex

 


Mime
View raw message