ignite-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vishwas Bm <bmvish...@gmail.com>
Subject Re: Issue building Ignite 2.10 branch
Date Wed, 12 May 2021 00:49:59 GMT
Hi Raymond,

This is an issue related to repository configuration in settings.xml.

You can find more information in below thread
http://apache-ignite-developers.2346864.n4.nabble.com/Building-Ignite-with-Adopt-OpenJDK-11-td52389.html#a52391



Regards,
Vishwas

On Wed, 12 May, 2021, 05:17 Raymond Wilson, <raymond_wilson@trimble.com>
wrote:

> Hi,
>
> I have made a small modification to the ignite-kubernetes module to allow
> specification of a port for the IP finder.
>
> To build Ignite, I am using this comment from DEVNOTES.TXT:
>
> mvn clean install -am -Pall-java,all-scala,licenses -DskipTests
>
> This ultimately fails with the following error:
>
> [ERROR] Failed to execute goal on project ignite-jta: Could not resolve
> dependencies for project org.apache.ignite:ignite-jta:jar:2.10.0: Failed to
> collect dependencies at org.ow2.jotm:jotm-core:jar:2.2.3 ->
> org.ow2.carol:carol:jar:3.0.8 ->
> org.jacorb:jacorb:jar:2.2.3-jonas-patch-20071018: Failed to read artifact
> descriptor for org.jacorb:jacorb:jar:2.2.3-jonas-patch-20071018: Could not
> transfer artifact org.jacorb:jacorb:pom:2.2.3-jonas-patch-20071018 from/to
> maven-default-http-blocker (http://0.0.0.0/): transfer failed for
>
> http://0.0.0.0/org/jacorb/jacorb/2.2.3-jonas-patch-20071018/jacorb-2.2.3-jonas-patch-20071018.pom
> :
> Connect to 0.0.0.0:80 [/0.0.0.0] failed: Connection refused: connect ->
> [Help 1]
> [ERROR]
> [ERROR] To see the full stack trace of the errors, re-run Maven with the -e
> switch.
> [ERROR] Re-run Maven using the -X switch to enable full debug logging.
> [ERROR]
> [ERROR] For more information about the errors and possible solutions,
> please read the following articles:
> [ERROR] [Help 1]
>
> http://cwiki.apache.org/confluence/display/MAVEN/DependencyResolutionException
> [ERROR]
> [ERROR] After correcting the problems, you can resume the build with the
> command
> [ERROR]   mvn <args> -rf :ignite-jta
>
> I found some release notes that indicated the Maven (as of 3.8.1) is no
> longer supporting HTTP addresses for dependencies. I downgraded to Maven
> 3.8.0 with no change to the result.
>
> Is there an easy work around for this?
>
> Thanks,
> Raymond.
>
>
> --
> <http://www.trimble.com/>
> Raymond Wilson
> Trimble Distinguished Engineer, Civil Construction Software (CCS)
> 11 Birmingham Drive | Christchurch, New Zealand
> raymond_wilson@trimble.com
>
> <
> https://worksos.trimble.com/?utm_source=Trimble&utm_medium=emailsign&utm_campaign=Launch
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message