incubator-adffaces-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Simon Lessard" <simon.lessar...@gmail.com>
Subject Re: Bug with read-only, required fields.
Date Tue, 31 Oct 2006 03:21:08 GMT
It was like that about a month ago. I found it while working on the visited
attribute and the train renderer, using the same demo than when I first
added it and it was working perfectly before. I assume it's a new bug. I'll
try to reproduce it in a simpler environment, e.g. a field and a button :P

On 10/30/06, Adam Winer <awiner@gmail.com> wrote:
>
> Yeah, I'm with Gab here - you should never hit validation at all.
>
> -- Adam
>
>
> On 10/30/06, Gabrielle Crawford <gabrielle.crawford@oracle.com> wrote:
> >
> > Really? I thought the renderer checks "wasSubmitted" which checks for
> > readOnly and disabled. SubmittedValue should then be set to null, and in
> > UIXEditableValue's validate if submittedValue is null validate is
> > bypassed:
> >
> > Object submittedValue = getSubmittedValue();
> >     if (submittedValue == null)
> >       return;
> >
> > Thanks,
> >
> > Gab
> >
> > Simon Lessard wrote:
> >
> > > Hello all,
> > >
> > > I just found out that if you use an inputText with readOnly and
> > > required set
> > > to true, validation will always fail, even if there's data in the
> > > underlying
> > > bean. Anyone heard about this before?
> > >
> > >
> > > Regards,
> > >
> > > ~ Simon
> > >
> >
> >
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message