incubator-photark-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Luciano Resende <luckbr1...@gmail.com>
Subject Re: Building the Apache PhotArk Problem
Date Tue, 23 Feb 2010 01:48:31 GMT
On Mon, Feb 22, 2010 at 5:35 PM, nick choi <n1xx.kr@gmail.com> wrote:
> I just checkout PhotArk's trunk. And then I tried to build PhotArk with
> maven.
> But I got error messages even tough I setup like BUILDING document in trunk.
>
> I guess there is no resource about *org.apache:apache:pom:4* in repository.
> Of course, I checked the URL,
> http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository/org/apache/apache/4
> But I can't find it.
>
> What can I do to build PhotArk?
>
> Here is My test environment
> JDK 1.6.0
> maven 2.2.1
> OS : Ubuntu 9.10 x86_64
>
>
> Thank you.
>
> [INFO] Scanning for projects...
> Downloading:
> http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository/org/apache/apache/4/apache-4.pom
> [INFO] Unable to find resource 'org.apache:apache:pom:4' in repository
> apache.incubator (http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository)
> Downloading: http://repo1.maven.org/maven2/org/apache/apache/4/apache-4.pom
> [WARNING] Unable to get resource 'org.apache:apache:pom:4' from repository
> central (http://repo1.maven.org/maven2): Specified destination directory
> cannot be created: /home/nick/.m2/repository/org/apache/apache/4
>
>
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
>
> [ERROR] FATAL ERROR
>
>
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
>
> [INFO] Error building POM (may not be this project's POM).
>
>
>
>
> Project ID: org.apache.photark:photark-parent:pom:1.0-incubating-SNAPSHOT
>
> Reason: Cannot find parent: org.apache:apache for project:
> org.apache.photark:photark-parent:pom:1.0-incubating-SNAPSHOT for project
> org.apache.photark:photark-parent:pom:1.0-incubating-SNAPSHOT
>
>
>
>
> [INFO]
> ------------------------------------------------------------------------
> [INFO] Trace
>
> org.apache.maven.reactor.MavenExecutionException: Cannot find parent:
> org.apache:apache for project:
> org.apache.photark:photark-parent:pom:1.0-incubating-SNAPSHOT for project
> org.apache.photark:photark-parent:pom:1.0-incubating-SNAPSHOT
>
>        at org.apache.maven.DefaultMaven.getProjects(DefaultMaven.java:404)
>
>
>        at org.apache.maven.DefaultMaven.doExecute(DefaultMaven.java:272)
>
>
>        at org.apache.maven.DefaultMaven.execute(DefaultMaven.java:138)
>
>
>        at org.apache.maven.cli.MavenCli.main(MavenCli.java:362)
>
>
>        at
> org.apache.maven.cli.compat.CompatibleMain.main(CompatibleMain.java:60)
>
>        at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>
>
>        at
> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>
>        at
> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
>
>        at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
>
>
>        at
> org.codehaus.classworlds.Launcher.launchEnhanced(Launcher.java:315)
>
>        at org.codehaus.classworlds.Launcher.launch(Launcher.java:255)
>
>
>        at
> org.codehaus.classworlds.Launcher.mainWithExitCode(Launcher.java:430)
>
>        at org.codehaus.classworlds.Launcher.main(Launcher.java:375)
>
>
> Caused by: org.apache.maven.project.ProjectBuildingException: Cannot find
> parent: org.apache:apache for project:
> org.apache.photark:photark-parent:pom:1.0-incubating-SNAPSHOT for project
> org.apache.photark:photark-parent:pom:1.0-incubating-SNAPSHOT
>
>        at
> org.apache.maven.project.DefaultMavenProjectBuilder.assembleLineage(DefaultMavenProjectBuilder.java:1396)
>
>        at
> org.apache.maven.project.DefaultMavenProjectBuilder.buildInternal(DefaultMavenProjectBuilder.java:823)
>        at
> org.apache.maven.project.DefaultMavenProjectBuilder.buildFromSourceFileInternal(DefaultMavenProjectBuilder.java:508)
>        at
> org.apache.maven.project.DefaultMavenProjectBuilder.build(DefaultMavenProjectBuilder.java:200)
>        at org.apache.maven.DefaultMaven.getProject(DefaultMaven.java:604)
>        at
> org.apache.maven.DefaultMaven.collectProjects(DefaultMaven.java:487)
>        at org.apache.maven.DefaultMaven.getProjects(DefaultMaven.java:391)
>        ... 12 more
> Caused by: org.apache.maven.project.ProjectBuildingException: POM
> 'org.apache:apache' not found in repository: Unable to download the artifact
> from any repository
>
>  org.apache:apache:pom:4
>
> from the specified remote repositories:
>  central (http://repo1.maven.org/maven2),
>  apache.incubator (http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository)
>
>  for project org.apache:apache
>        at
> org.apache.maven.project.DefaultMavenProjectBuilder.findModelFromRepository(DefaultMavenProjectBuilder.java:605)
>        at
> org.apache.maven.project.DefaultMavenProjectBuilder.assembleLineage(DefaultMavenProjectBuilder.java:1392)
>        ... 18 more
> Caused by: org.apache.maven.artifact.resolver.ArtifactNotFoundException:
> Unable to download the artifact from any repository
>
>  org.apache:apache:pom:4
>
> from the specified remote repositories:
>  central (http://repo1.maven.org/maven2),
>  apache.incubator (http://people.apache.org/repo/m2-incubating-repository)
>
>
>        at
> org.apache.maven.artifact.resolver.DefaultArtifactResolver.resolve(DefaultArtifactResolver.java:228)
>        at
> org.apache.maven.artifact.resolver.DefaultArtifactResolver.resolve(DefaultArtifactResolver.java:90)
>        at
> org.apache.maven.project.DefaultMavenProjectBuilder.findModelFromRepository(DefaultMavenProjectBuilder.java:558)
>        ... 19 more
> Caused by: org.apache.maven.wagon.ResourceDoesNotExistException: Unable to
> download the artifact from any repository
>        at
> org.apache.maven.artifact.manager.DefaultWagonManager.getArtifact(DefaultWagonManager.java:404)
>        at
> org.apache.maven.artifact.resolver.DefaultArtifactResolver.resolve(DefaultArtifactResolver.java:216)
>        ... 21 more
>


There might be some infrastructure maintenance going on...
Could you please try in about 30 mins with the command below and let
me know if you still see problems... or you could try to configure
some mirrors in your settings.xml

   mvn -U clean install

-- 
Luciano Resende
http://people.apache.org/~lresende
http://twitter.com/lresende1975
http://lresende.blogspot.com/

Mime
View raw message