incubator-s4-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Emilio Tapia <emilio.ta...@usach.cl>
Subject Adapter problem with HelloApp on multiple machines
Date Thu, 29 Nov 2012 22:36:08 GMT
Hello,

I'm trying to test the HelloApp using 2 machines and I get an error when
the adapter tries to send a message to the second machine.
I started the zkServer and created a "cluster1" in the first machine. Then,
I created one node in each machine. I created the .s4r file in the first
machine and copied manually to the second machine (I only copied the .s4r
file). Finally, in the first machine, I created and deployed the adapter in
a second cluster using the instructions from the walkthrough and deployed
the HelloApp from the first machine; the application loads in both nodes.
But I get the following error in the adapter when it tries to send an event
to the second machine (events sent to the first machine work fine):

        java.nio.channels.UnresolvedAddressException: null
at sun.nio.ch.Net.checkAddress(Net.java:85) ~[na:1.7.0_09]
 at sun.nio.ch.SocketChannelImpl.connect(SocketChannelImpl.java:597)
~[na:1.7.0_09]
at
org.jboss.netty.channel.socket.nio.NioClientSocketPipelineSink.connect(NioClientSocketPipelineSink.java:140)
~[netty-3.2.5.Final.jar:na]
 at
org.jboss.netty.channel.socket.nio.NioClientSocketPipelineSink.eventSunk(NioClientSocketPipelineSink.java:103)
~[netty-3.2.5.Final.jar:na]
at
org.jboss.netty.handler.codec.oneone.OneToOneEncoder.handleDownstream(OneToOneEncoder.java:60)
~[netty-3.2.5.Final.jar:na]
 at org.jboss.netty.channel.Channels.connect(Channels.java:541)
[netty-3.2.5.Final.jar:na]
at
org.jboss.netty.channel.AbstractChannel.connect(AbstractChannel.java:210)
[netty-3.2.5.Final.jar:na]
 at
org.jboss.netty.bootstrap.ClientBootstrap.connect(ClientBootstrap.java:227)
[netty-3.2.5.Final.jar:na]
at
org.jboss.netty.bootstrap.ClientBootstrap.connect(ClientBootstrap.java:188)
[netty-3.2.5.Final.jar:na]
 at org.apache.s4.comm.tcp.TCPEmitter.connectTo(TCPEmitter.java:142)
[s4-comm-0.5.0-incubating.jar:0.5.0-incubating]
at org.apache.s4.comm.tcp.TCPEmitter.sendMessage(TCPEmitter.java:163)
[s4-comm-0.5.0-incubating.jar:0.5.0-incubating]
 at org.apache.s4.comm.tcp.TCPEmitter.send(TCPEmitter.java:178)
[s4-comm-0.5.0-incubating.jar:0.5.0-incubating]
at org.apache.s4.core.RemoteSender.send(RemoteSender.java:44)
[s4-core-0.5.0-incubating.jar:0.5.0-incubating]
 at org.apache.s4.core.RemoteSenders.send(RemoteSenders.java:81)
[s4-core-0.5.0-incubating.jar:0.5.0-incubating]
at org.apache.s4.core.RemoteStream.put(RemoteStream.java:74)
[s4-core-0.5.0-incubating.jar:0.5.0-incubating]
 at hello.HelloInputAdapter$1.run(HelloInputAdapter.java:51) [main/:na]
at java.lang.Thread.run(Thread.java:722) [na:1.7.0_09]


Can anybody help me with this?

Thanks in advance

-- 
Emilio Tapia

Mime
View raw message