james-server-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Stefano Bagnara (JIRA)" <server-...@james.apache.org>
Subject [jira] Created: (JAMES-538) Original headers are lost when trying to alter headers of a cloned message
Date Fri, 16 Jun 2006 16:51:29 GMT
Original headers are lost when trying to alter headers of a cloned message
--------------------------------------------------------------------------

         Key: JAMES-538
         URL: http://issues.apache.org/jira/browse/JAMES-538
     Project: James
        Type: Bug

    Versions: 2.3.0b1, 2.4.0    
    Reporter: Stefano Bagnara
 Assigned to: Stefano Bagnara 
    Priority: Blocker
     Fix For: 2.3.0, 2.4.0


This has been reported by Lauren Rouvet first:
--------------------
Hi,

I'm testing James 2.3a4 since 15 days... It seems working fine  ;-)

But on one server, I get a strange problem:
I get SOME (not all the time ???) emails without subjet, sender and reciepients

I send a message TEST from my PC

--------------------------------------
> From - Thu Jun 15 00:35:26 2006
X-Mozilla-Status: 0001
X-Mozilla-Status2: 00800000
Message-ID: <44908F2D.90400@rouvet.com>
Date: Thu, 15 Jun 2006 00:35:25 +0200
From: Laurent Rouvet <laurent@rouvet.com>
User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.2 (Windows/20050317)
X-Accept-Language: en-us, en
MIME-Version: 1.0
To: Laurent Rouvet <laurent@rouvet.com>
Subject: test
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 7bit

test
--------------------------------------

And  I received it back (via pop3) without the subject, to, from ... :

--------------------------------------
Message-ID: <1623128.81150324881913.JavaMail.root@dsa2331.ayzo.net>

MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
Content-Transfer-Encoding: 7bit

TEST

--------------------------------------

It's probably my config.xml... but it work fine with my oldest James... ?
I wonder if my issue is not with the Redirect Mailet. I'm using it like that:

               <mailet match="UserIs=laurent" class="Redirect">
                       <recipients>laurent.rouvet@gmail.com</recipients>
                       <inline>unaltered</inline>
                       <passThrough>TRUE</passThrough>
                       <static>TRUE</static>
               </mailet>
               <mailet match="RecipientIsLocal" class="LocalDelivery"/>

On Gmail my message are ok, but via POP3 it's not...
moreover it's quite difficulte to test because on 3 test it works 1 or 2!??

Any clue ?

Thanks,

Laurent Rouvet
------

Norman Maurer reproduced this problem, too.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org


Mime
View raw message