james-server-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Norman Maurer (JIRA)" <server-...@james.apache.org>
Subject [jira] Resolved: (JAMES-538) Original headers are lost when trying to alter headers of a cloned message
Date Fri, 16 Jun 2006 17:59:30 GMT
     [ http://issues.apache.org/jira/browse/JAMES-538?page=all ]
     
Norman Maurer resolved JAMES-538:
---------------------------------

    Resolution: Fixed

> Original headers are lost when trying to alter headers of a cloned message
> --------------------------------------------------------------------------
>
>          Key: JAMES-538
>          URL: http://issues.apache.org/jira/browse/JAMES-538
>      Project: James
>         Type: Bug

>     Versions: 2.4.0, 2.3.0b1
>     Reporter: Stefano Bagnara
>     Assignee: Stefano Bagnara
>     Priority: Blocker
>      Fix For: 2.3.0, 2.4.0

>
> This has been reported by Lauren Rouvet first:
> --------------------
> Hi,
> I'm testing James 2.3a4 since 15 days... It seems working fine  ;-)
> But on one server, I get a strange problem:
> I get SOME (not all the time ???) emails without subjet, sender and reciepients
> I send a message TEST from my PC
> --------------------------------------
> > From - Thu Jun 15 00:35:26 2006
> X-Mozilla-Status: 0001
> X-Mozilla-Status2: 00800000
> Message-ID: <44908F2D.90400@rouvet.com>
> Date: Thu, 15 Jun 2006 00:35:25 +0200
> From: Laurent Rouvet <laurent@rouvet.com>
> User-Agent: Mozilla Thunderbird 1.0.2 (Windows/20050317)
> X-Accept-Language: en-us, en
> MIME-Version: 1.0
> To: Laurent Rouvet <laurent@rouvet.com>
> Subject: test
> Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-1; format=flowed
> Content-Transfer-Encoding: 7bit
> test
> --------------------------------------
> And  I received it back (via pop3) without the subject, to, from ... :
> --------------------------------------
> Message-ID: <1623128.81150324881913.JavaMail.root@dsa2331.ayzo.net>
> MIME-Version: 1.0
> Content-Type: text/plain; charset=us-ascii
> Content-Transfer-Encoding: 7bit
> TEST
> --------------------------------------
> It's probably my config.xml... but it work fine with my oldest James... ?
> I wonder if my issue is not with the Redirect Mailet. I'm using it like that:
>                <mailet match="UserIs=laurent" class="Redirect">
>                        <recipients>laurent.rouvet@gmail.com</recipients>
>                        <inline>unaltered</inline>
>                        <passThrough>TRUE</passThrough>
>                        <static>TRUE</static>
>                </mailet>
>                <mailet match="RecipientIsLocal" class="LocalDelivery"/>
> On Gmail my message are ok, but via POP3 it's not...
> moreover it's quite difficulte to test because on 3 test it works 1 or 2!??
> Any clue ?
> Thanks,
> Laurent Rouvet
> ------
> Norman Maurer reproduced this problem, too.

-- 
This message is automatically generated by JIRA.
-
If you think it was sent incorrectly contact one of the administrators:
   http://issues.apache.org/jira/secure/Administrators.jspa
-
For more information on JIRA, see:
   http://www.atlassian.com/software/jira


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org


Mime
View raw message