james-server-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Danny Angus" <da...@apache.org>
Subject Re: Can't authenticate to get mail from POP
Date Thu, 08 Feb 2007 06:55:07 GMT
not really a lot of information there Stephen, have you looked at the
log files in
<james>\apps\james\logs ?

Are you, in fact, using the correct username and password?
Have you tried "user" without "@localhost"?

d.

On 2/7/07, stephen boey <stephenboey1975@hotmail.com> wrote:
> Hi,
>
> I am testing James on localhost on a Windows XP machine with microsoft
> loopback adapter installed
> using : j2sdk1.4.2_13
>
> Configured: POP to Port:111, SMTP to port 25
>
> email address: user@localhost
>
>
> Using Thunderbird:
> I could send an email to user@localhost
>
> But can't get mail. "It says sending of password did not succeed. Mail
> server localhost responded: Authentication failed.
>
>
> Regards,
> Stephen
>
> _________________________________________________________________
> Get an advanced look at the new version of Windows Live Messenger.
> http://get.live.com/messenger/overview
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
> For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org


Mime
View raw message