james-server-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Manuel Carrasco Moñino <manuel.carrasc...@gmail.com>
Subject Re: [HUPA]Re: Hupa build issue
Date Fri, 30 Oct 2009 12:04:52 GMT
Hello,
I've sent a little patch which fixes the problem, in the meanwhile it
is committed, you can download it from:

https://issues.apache.org/jira/secure/attachment/12423684/patch.diff

Cheers
Manolo

On Fri, Oct 30, 2009 at 10:28 AM, Norman Maurer <norman@apache.org> wrote:
> Hi all,
>
> I just reproduced the problem on a windows box. So problem appears
> while running the junit tests.
>
> BTW, you can skip the unit tests as workaround ;)
>
> # mvn clean package -Dmaven.test.skip=true
>
> Bye,
> Norman
>
>
> 2009/10/30 Manuel Carrasco Moñino <manuel.carrasco.m@gmail.com>:
>> Hello Mohan,
>>
>> Does it happens when maven is running the tests?.
>>
>> On Thu, Oct 29, 2009 at 6:51 PM, mohan chinnappan <mchinnappan@gmail.com> wrote:
>>> Dear Norman,
>>>
>>> Thanks for the quick reply.
>>>
>>> Yes, I use Windows ( I will check this on my Linux box later). The command
>>> that I used: clean package.
>>>
>>> You are correct. I  also think it is Windows-specific problem. We need to
>>> use OS independent path separators.
>>>
>>> Do you want me look and fix this problem? Please let me know.
>>>
>>> With Best Regards,
>>> Mohan
>>>
>>> On Thu, Oct 29, 2009 at 1:46 PM, Norman Maurer <norman@apache.org> wrote:
>>>
>>>>  Hi Mohan,
>>>>
>>>> the project compiles without a problem here.
>>>>
>>>> What mvn command did you run ? Using "mvn clean package" works without
>>>> problems here (I'm on a mac so maybe its related to windows).
>>>>
>>>> Thx,
>>>> Norman
>>>>
>>>> Ps: I send the message to server-dev too, because thats the
>>>> mailinglist used for hupa.
>>>>
>>>> 2009/10/29 mohan chinnappan <mchinnappan@gmail.com>:
>>>> > Dear Norman Maurer,
>>>> >
>>>> > Greetings!
>>>> >
>>>> > I just checked Hupa code from SVN and when I complied today with Maven
>>>> > build, I get the following error:
>>>> >
>>>> > -------
>>>> > ...
>>>> > at sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke0(Native Method)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> sun.reflect.NativeMethodAccessorImpl.invoke(NativeMethodAccessorImpl.java:39)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> sun.reflect.DelegatingMethodAccessorImpl.invoke(DelegatingMethodAccessorImpl.java:25)
>>>> >     at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:597)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.apache.maven.surefire.booter.SurefireBooter.runSuitesInProcess(SurefireBooter.java:345)
>>>> >     at
>>>> >
>>>> org.apache.maven.surefire.booter.SurefireBooter.main(SurefireBooter.java:1009)
>>>> > java.io.FileNotFoundException:
>>>> > C:\Users\mohan\workspace\hupa\server\war\WEB-INF\classes\mime%5c3.msg
>>>> (The
>>>> > system cannot find the file specified)
>>>> >     at java.io.FileInputStream.open(Native Method)
>>>> > ....
>>>> >
>>>> > --
>>>> > Here is the list of msg files under my eclipse's workspace:
>>>> >
>>>> > mohan@mohan-PC ~/workspace/hupa
>>>> > $ find . -name *msg -print
>>>> > ./client/war/WEB-INF/classes/mime/0.msg
>>>> > ./client/war/WEB-INF/classes/mime/1.msg
>>>> > ./client/war/WEB-INF/classes/mime/2.msg
>>>> > ./client/war/WEB-INF/classes/mime/3.msg
>>>> > ./client/war/WEB-INF/classes/mime/4.msg
>>>> > ./client/war/WEB-INF/classes/mime/5.msg
>>>> > ./client/war/WEB-INF/classes/mime/6.msg
>>>> > ./client/war/WEB-INF/classes/mime/7.msg
>>>> > ./server/src/main/resources/mime/0.msg
>>>> > ./server/src/main/resources/mime/1.msg
>>>> > ./server/src/main/resources/mime/2.msg
>>>> > ./server/src/main/resources/mime/3.msg
>>>> > ./server/src/main/resources/mime/4.msg
>>>> > ./server/src/main/resources/mime/5.msg
>>>> > ./server/src/main/resources/mime/6.msg
>>>> > ./server/src/main/resources/mime/7.msg
>>>> > ./server/war/WEB-INF/classes/mime/0.msg
>>>> > ./server/war/WEB-INF/classes/mime/1.msg
>>>> > ./server/war/WEB-INF/classes/mime/2.msg
>>>> > ./server/war/WEB-INF/classes/mime/3.msg
>>>> > ./server/war/WEB-INF/classes/mime/4.msg
>>>> > ./server/war/WEB-INF/classes/mime/5.msg
>>>> > ./server/war/WEB-INF/classes/mime/6.msg
>>>> > ./server/war/WEB-INF/classes/mime/7.msg
>>>> >
>>>> > Looks like mime file path is mangled. Any input is appreciated.
>>>> >
>>>> > Also, I like to contribute  to Hupa development, please let me know
how.
>>>> >
>>>> >
>>>> > Regards,
>>>> > Mohan
>>>> >
>>>>
>>>
>>
>> ---------------------------------------------------------------------
>> To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
>> For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org
>>
>>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
> For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org
>
>

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org


Mime
View raw message