james-server-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Barry Bai" <yi....@bitrustar.com>
Subject Re: Re: IMAP does NOT work here
Date Thu, 03 Feb 2011 09:31:38 GMT
Hi Eric, yes, it is IMAP-253 exactly, but I also found same bug via foxmail that is very popular
in China. although we can't get any mails via IMAP by outlook-express and foxmail, the log
content is not the same.

The foxmail download url:
http://dl_dir.qq.com/foxmail/foxmail65.exe 

but it is just chinese version, not english one. if you don't understand chinese, I will test
it on the future fix.

It is very happy to hear about that outlook-office is ok.

Thanks,
Barry

2011-02-03 



Barry Bai 



发件人: Eric Charles 
发送时间: 2011-02-03  16:29:29 
收件人: James Developers List 
抄送: 
主题: Re: IMAP does NOT work here 
 
Hi Barry,
We reproduced it with trunk: see
https://issues.apache.org/jira/browse/IMAP-253
(fails for outlook-express, but is OK for thunderbird and for
outlook-office).
I tested with trunk of 23 January 2011, and it is OK for outlook-express.
The issue probably comes from latest commits around IMAP.
We will fix this ASAP.
Tks,
- Eric
On 2/02/2011 09:02, Norman Maurer wrote:
> Maybe you could use wireshark to see what exactly it is doing and send
> us the dump ? But be sure to remove any username/password from it..
>
> Bye,
> Norman
>
>
> 2011/2/2 Norman Maurer <norman@apache.org>:
>> Hmmm,
>>
>> I just tested latest trunk with thunderbird and everything "just
>> works".. I have no windows handy atm
>>
>> Bye,
>> Norman
>>
>>
>> 2011/2/2 Barry Bai <yi.bai@bitrustar.com>:
>>> Yes, I am sure it is correct user, because I just created one user in James.
>>> I can read mails correctly via pop3, but imap is not working. I am confusing
about this.
>>>
>>> Thanks for your reply.
>>> Barry
>>>
>>> 2011-02-02
>>>
>>>
>>>
>>> Barry Bai
>>>
>>>
>>>
>>> 发件人: Eric Charles
>>> 发送时间: 2011-02-02  15:21:27
>>> 收件人: James Developers List
>>> 抄送:
>>> 主题: Re: IMAP does NOT work here
>>>
>>> Hi,
>>> Are you sending to the correct user ?
>>> Can you read the mail via pop3 ?
>>> Tks
>>> - Eric
>>> On 2/02/2011 07:28, Barry Bai wrote:
>>>> Hi Norman, I have already increased the log level to DEBUG, and the log content
as below:
>>>> INFO  14:21:07,828 | james.imapserver | IMAP Service is running on: localhost.
>>>> INFO  14:21:07,828 | james.imapserver | IMAP Service handler hello name is:
localhost.
>>>> INFO  14:21:07,828 | james.imapserver | IMAP Service handler connection timeout
is: 300
>>>> INFO  14:21:07,828 | james.imapserver | IMAP Service connection backlog is:
200
>>>> INFO  14:21:18,343 | james.imapserver | ID=18551521 Connection established
from localhost (127.0.0.1)
>>>> DEBUG 14:21:18,390 | james.imapserver | ID=18551521 Got<tag>: C1
>>>> DEBUG 14:21:18,390 | james.imapserver | ID=18551521 Got<command>: LOGIN
>>>> DEBUG 14:21:18,531 | james.imapserver | ID=18551521 INBOX exists. No need
to create it.
>>>> DEBUG 14:21:18,546 | james.imapserver | ID=18551521 Got<tag>: C2
>>>> DEBUG 14:21:18,546 | james.imapserver | ID=18551521 Got<command>: LIST
>>>> DEBUG 14:21:18,656 | james.imapserver | ID=18551521 Got<tag>: C3
>>>> DEBUG 14:21:18,656 | james.imapserver | ID=18551521 Got<command>: SELECT
>>>> DEBUG 14:21:19,187 | james.imapserver | ID=18551521 Got<tag>: C4
>>>> DEBUG 14:21:19,187 | james.imapserver | ID=18551521 Got<command>: FETCH
>>>> DEBUG 14:21:19,265 | james.imapserver | ID=18551521 Got<tag>: C5
>>>> DEBUG 14:21:19,265 | james.imapserver | ID=18551521 Got<command>: SELECT
>>>> DEBUG 14:21:19,296 | james.imapserver | ID=18551521 Got<tag>: C6
>>>> DEBUG 14:21:19,296 | james.imapserver | ID=18551521 Got<command>: UID
>>>>
>>>> Although I can't receive any mails, but I found the all mail MAIL_IS_RECENT
changed to "0". I am using the nightly build james-server-container-spring-3.0-M3-20110202.005511-329-bin.zip.
>>>>
>>>> Thanks,
>>>> Barry
>>>> 2011-02-02
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> Barry Bai
>>>>
>>>>
>>>>
>>>> 发件人: Norman Maurer
>>>> 发送时间: 2011-02-02  13:52:45
>>>> 收件人: James Developers List
>>>> 抄送:
>>>> 主题: Re: IMAP does NOT work here
>>>>
>>>> Hi Barry,
>>>> what exact version are you using ? Could you increase the logging
>>>> level to debug in conf/log4j.properties and paste the log content of
>>>> imapserver.log ?
>>>> Thx,
>>>> Norman
>>>> 2011/2/2 Barry Bai<yi.bai@bitrustar.com>:
>>>>> Hi, I meet a problem that is IMAP does not work correctly and can't receive
any mail. I can only see the log information in log file when I using outlook express to receive
the mail by IMAP protocol.
>>>>>
>>>>> INFO  12:15:27,265 | james.imapserver | ID=8584463 Connection established
from localhost (127.0.0.1)
>>>>>
>>>>> There is no anything else in the log file, I guess maybe I miss some
configuration, Anyone knows what is missing?
>>>>>
>>>>> Thanks a lot.
>>>>> Barry
>>>>>
>>>>> 2011-02-02
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>> Barry Bai
>>>>>
>>>> ---------------------------------------------------------------------
>>>> To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
>>>> For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org
>>> ---------------------------------------------------------------------
>>> To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
>>> For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org
>>>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
> For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org
>
---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: server-dev-unsubscribe@james.apache.org
For additional commands, e-mail: server-dev-help@james.apache.org
Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message