jclouds-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Andrew Bayer <andrew.ba...@gmail.com>
Subject Re: config of jclouds-cli 1.6.1-incubating artifact
Date Mon, 17 Jun 2013 20:53:16 GMT
Yeah, this definitely seems like a bug - not one I'd want to hold the
release up for, but real.

A.

On Mon, Jun 17, 2013 at 1:30 PM, Sebastien Goasguen <runseb@gmail.com>wrote:

> Hi,
>
> I was testing out the 1.6.1 incubating artifacts. I built everything and
> wanted to check some jclouds-cli functionality.
> When trying to install the jclous-api-cloudstack provider I get:
>
> $ ./jclouds-cli
>    _       _                 _
>   (_)     | |               | |
>    _  ____| | ___  _   _  _ | | ___
>   | |/ ___) |/ _ \| | | |/ || |/___)
>   | ( (___| | |_| | |_| ( (_| |___ |
>  _| |\____)_|\___/ \____|\____(___/
> (__/
>
>   jclouds cli (1.6.1-incubating)
>   http://jclouds.org
>
> Hit '<tab>' for a list of available commands
> and '[cmd] --help' for help on a specific command.
> Hit '<ctrl-d>' to shutdown jclouds cli.
>
> jclouds> features:install jclouds-api-cloudstack
> Error executing command: No feature named 'jclouds-api-cloudstack' with
> version '0.0.0' available
> jclouds> features:list
> No features available.
> jclouds> features
> Command not found: features
> jclouds> features --help
> Command not found: features
>
> iocanel mentioned on IRC that this may be due to a maven coordinate issue.
>
> Not filing a bug yet since this may be due to the artifact "structure"
>
> thoughts ?
>
> -Sebastien

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message