jclouds-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Alka Beniwal <beniwala...@gmail.com>
Subject Re: Error in JCloud novaApi Extension getSimpleTenantUsageExtensionForZone output
Date Thu, 04 Dec 2014 10:09:39 GMT
I just wanted to know is there anyone for whom this API is working???

For me its not working and I am sure there is no problem with my OpenStack
setup.



Thanks,
AB

On Tue, Nov 18, 2014 at 3:05 PM, Inbar Stolberg <inbarsto@gmail.com> wrote:

> You can see it in the nova Api log just open it in debug mode...
> On Nov 18, 2014 10:10 AM, "Alka Beniwal" <beniwalalka@gmail.com> wrote:
>
> > Yeah I am getting same error with Curl command.
> >
> > OpenStack setup is fine as I am getting Project Usage in Dashboard but I
> am
> > not sure exactly which API dashboard is using to retrieve that
> information.
> >
> > On Tue, Nov 18, 2014 at 10:35 AM, Everett Toews <
> > everett.toews@rackspace.com
> > > wrote:
> >
> > > On Nov 16, 2014, at 10:51 PM, Alka Beniwal <beniwalalka@gmail.com>
> > wrote:
> > >
> > > > Hi,
> > > > I am developing a code to retrieve total usage of resources in
> > > > OpenStack.For that i am using NovaApi extension
> > > SimpleTenantUsageExtension.
> > > >
> > > > *Code*-
> > > > SimpleTenantUsageApi
> > > >
> > >
> >
> simpleTenantUsageApi=novaApi.getSimpleTenantUsageExtensionForZone(zone).get();
> > > >    SimpleTenantUsage
> > > > simpleTenantUsage=simpleTenantUsageApi.get("894f600a8bf0tyty37895d");
> > > > Double totalLocalGbUsage=simpleTenantUsage.getTotalLocalGbUsage();
> > > > Double totalMemoryMbUsage=simpleTenantUsage.getTotalMemoryMbUsage();
> > > > Double totalVcpusUsage=simpleTenantUsage.getTotalVcpusUsage();
> > > > where 894f600a8bf0tyty37895d is Admin Project id.
> > > >
> > > >
> > > >
> > > > *Error-*
> > > > org.jclouds.http.HttpResponseException: command: GET
> > > > http://controller:8774/v2/
> > 894f600a8bf0tyty37895d/os-simple-tenant-usage
> > > > HTTP/1.1 failed with response: HTTP/1.1 400 Bad Request; content:
> > > > [{"badRequest": {"message": "The server could not comply with the
> > request
> > > > since it is either malformed or otherwise incorrect.", "code": 400}}]
> > > >
> > > >
> > > > I am getting output by using same thing with curl command in terminal
> > but
> > > > in Eclipse its not working.
> > >
> > > Are you saying you get the same error when you try it with curl?
> > >
> > > If so, the problem may be with your OpenStack setup.
> > >
> > > If not, there may be a bug here. Please go through the guide on how to
> > > report a bug [1] so we can get a better idea of what the problem is.
> > >
> > > Thanks,
> > > Everett
> > >
> > > [1] http://jclouds.apache.org/reference/report-a-bug/
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message