jclouds-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Sunil Shah <su...@mesosphere.io>
Subject Re: Nodes block forever on GCE
Date Wed, 12 Nov 2014 04:51:19 GMT
Aha, thanks for the information Adrian! Do you have an approximate ETA for
1.9?

Thanks,

Sunil

On Tue, Nov 11, 2014 at 8:48 PM, Adrian Cole <adrian.f.cole@gmail.com>
wrote:

> 2.0 snapshot has problems with firewall rules which prevent port 22 from
> being reached. This will be fixed before that code is promoted as version
> 1.9.
>
> -A
> On Nov 11, 2014 8:42 PM, "Sunil Shah" <sunil@mesosphere.io> wrote:
>
>> Hey User list,
>>
>> We're seeing problems since upgrading to 2.0.0-SNAPSHOT from
>> 1.8.2-SNAPSHOT. We're using jclouds-labs-google and when trying to
>> provision nodes, they block forever, despite the node now running:
>> 2014-11-11 20:20:48,988 DEBUG [pool-3-thread-1] [] jclouds.compute
>> [SLF4JLogger.java:56] << RUNNING node(us-central1-a/test-cluster-6-626)
>> 2014-11-11 20:20:49,001 DEBUG [pool-3-thread-3] [] jclouds.compute
>> [SLF4JLogger.java:56] >> blocking on sockets [107.178.210.31:22,
>> 10.27.249.104:22] for 600000 MILLISECONDS
>> 2014-11-11 20:20:52,044 DEBUG [pool-3-thread-2] [] jclouds.compute
>> [SLF4JLogger.java:56] << RUNNING node(us-central1-a/test-cluster-6-bec)
>> 2014-11-11 20:20:52,045 DEBUG [pool-3-thread-8] [] jclouds.compute
>> [SLF4JLogger.java:56] >> blocking on sockets [146.148.92.89:22,
>> 10.31.244.213:22] for 600000 MILLISECONDS
>>
>> We haven't changed how we built the template:
>>     builder.imageId(request.image)
>>       .hardwareId(s"${request.zone}/${request.machineType}")
>>       .locationId(request.zone)
>>
>> .options(options.overrideLoginPrivateKey(Main.conf.privateKeyString))
>>       .options(options.overrideLoginUser(request.sshUserName))
>>       .options(options.authorizePublicKey(Main.conf.publicKeyString))
>>       .build()
>>
>> The serial output from the instance launched using 2.0.0-SNAPSHOT is
>> here, it looks like it can't find a boot disk:
>> https://gist.github.com/ssk2/7bfd47a1ee8965e51bdd
>>
>> Serial output when the instance launches successfully using
>> 1.8.2-SNAPSHOT is here: https://gist.github.com/ssk2/19ae56c9f0d5f67cc5a5
>> using the same image (backports-debian-7-wheezy-v20141108).
>>
>> Any suggestions or ideas will be gratefully received :)
>>
>> Sunil
>>
>>

Mime
View raw message