kafka-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Bo Sun <docsun...@gmail.com>
Subject Re: about topic rebalance when add the new broker
Date Tue, 30 Oct 2012 16:44:13 GMT
Thanks Jun.

On Tue, Oct 30, 2012 at 9:12 PM, Jun Rao <junrao@gmail.com> wrote:

> Bo,
>
> No, the bug hasn't been fixed in 0.7. Our plan is to release 0.8 asap,
> which will address this issue.
>
> For now, you have to manually create the topic on the new brokers (e.g., by
> sending some data to the new broker directly).
>
> Thanks,
>
> Jun
>
> On Tue, Oct 30, 2012 at 1:21 AM, Bo Sun <docsun.bo@gmail.com> wrote:
>
> > Thanks Jun.
> > but the bug haven't been resolved. If i add the /brokers/topics/test/217
> >  zk node (217 is the new broker).  it's ok? plz help me
> >
> > Thanks.
> >
> > Bo
> >
> > On Tue, Oct 30, 2012 at 12:16 PM, Jun Rao <junrao@gmail.com> wrote:
> >
> > > This is a known bug in 0.7. See the discussion in
> > >
> > > http://apache.markmail.org/thread/c7tdalfketpusqkg
> > >
> > > Thanks,
> > >
> > > Jun
> > >
> > > On Sun, Oct 28, 2012 at 9:25 PM, Bo Sun <docsun.bo@gmail.com> wrote:
> > >
> > > > hi all
> > > >
> > > > i have a issue like that
> > > >
> > > > first we have two brokers as  the id 0 and 1.  and then create the
> new
> > > > topic . the broker ids in zk is /brokers/topics/test12--->[0,1]
> > > >
> > > > and several days later  We add a new broker as the id is 2 . but the
> > data
> > > > cannot be sent to the new broker(2).  How can i modify the
> > configuration
> > > to
> > > > make the data to the all of 3 brokers.
> > > >
> > > > thanks.
> > > >
> > >
> >
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message