kafka-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jun Rao <jun...@gmail.com>
Subject Re: Unable To Run QuickStart From CLI
Date Wed, 19 Dec 2012 16:53:56 GMT
These exceptions are at the info level and are normal. Did you see data in
the kafka broker log?

Thanks,

Jun

On Wed, Dec 19, 2012 at 7:59 AM, Christopher Alexander <
calexander@gravycard.com> wrote:

> Hello All,
>
> I am in the early stages of exploring the use of Kafka for large-scale
> application I am authoring. Generally, the documentation has been pretty
> good and quite pleased with getting things set-up in a couple of hours.
> However, I am attempting to run the QuickStart using CLI to locally confirm
> that producers/consumers works through Zookeeper and Kafka. I get the
> following exception when a producer connects to Zookeeper. Subsequently, I
> am unable to send/receive message. The exception is:
>
> [2012-12-19 10:38:15,993] INFO Got user-level KeeperException when
> processing sessionid:0x13bb3cfbcde0000 type:create cxid:0x1
> zxid:0xfffffffffffffffe txntype:unknown reqpath:n/a Error Path:/brokers/ids
> Error:KeeperErrorCode = NoNode for /brokers/ids
> (org.apache.zookeeper.server.PrepRequestProcessor)
> [2012-12-19 10:38:16,032] INFO Got user-level KeeperException when
> processing sessionid:0x13bb3cfbcde0000 type:create cxid:0x2
> zxid:0xfffffffffffffffe txntype:unknown reqpath:n/a Error Path:/brokers
> Error:KeeperErrorCode = NoNode for /brokers
> (org.apache.zookeeper.server.PrepRequestProcessor)
>
> I would appreciate it if some could point me in the right direction.
>
>
> Kind regards,
>
> Chris Alexander
> Technical Architect and Engineer
> Gravy, Inc.
>
> W: http://www.gravycard.com
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message