kafka-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Arjun Kota <ar...@socialtwist.com>
Subject Re: consumer not consuming messages
Date Fri, 11 Apr 2014 00:53:59 GMT
The consumer uses do specific topics.
On Apr 11, 2014 6:23 AM, "Arjun Kota" <arjun@socialtwist.com> wrote:

> Yes the message shows up on the server.
> On Apr 11, 2014 12:07 AM, "Guozhang Wang" <wangguoz@gmail.com> wrote:
>
>> Hi Arjun,
>>
>> If you only send one message, does that message show up on the server?
>> Does
>> you consumer use wildcard topics or specific topics?
>>
>> Guozhang
>>
>>
>> On Thu, Apr 10, 2014 at 9:20 AM, Arjun <arjun@socialtwist.com> wrote:
>>
>> > But  we have auto offset reset to smallest not largest, even then this
>> > issue arises? If so is there any work around?
>> >
>> > Thanks
>> > Arjun NArasimha Kota
>> >
>> >
>> > On Thursday 10 April 2014 09:39 PM, Guozhang Wang wrote:
>> >
>> >> It could be https://issues.apache.org/jira/browse/KAFKA-1006.
>> >>
>> >> Guozhang
>> >>
>> >>
>> >> On Thu, Apr 10, 2014 at 8:50 AM, Arjun <arjun@socialtwist.com> wrote:
>> >>
>> >>  its auto created
>> >>> but even after topic creation this is the scenario
>> >>>
>> >>> Arjun
>> >>>
>> >>> On Thursday 10 April 2014 08:41 PM, Guozhang Wang wrote:
>> >>>
>> >>>  Hi Arjun,
>> >>>>
>> >>>> Did you manually create the topic or use auto.topic.creation?
>> >>>>
>> >>>> Guozhang
>> >>>>
>> >>>>
>> >>>> On Thu, Apr 10, 2014 at 7:39 AM, Arjun <arjun@socialtwist.com>
>> wrote:
>> >>>>
>> >>>>   Hi,
>> >>>>
>> >>>>> We have 3 node kafka 0.8 setup with zookeepers ensemble. We
use high
>> >>>>> level
>> >>>>> consumer with auto commit offset false. I am facing some peculiar
>> >>>>> problem
>> >>>>> with kafka. When i send some 10-20 messages or so the consumer
>> starts
>> >>>>> to
>> >>>>> consume the messages. But if  i send only one message to kafka,
then
>> >>>>> even
>> >>>>> though consumer is active it is not trying to fetch the message.
>> There
>> >>>>> is
>> >>>>> nothing in logs, just the messages are being fetched by the
kafka
>> >>>>> consumer.
>> >>>>> The messages are there in the Kafka server. Can some one let
me know
>> >>>>> where
>> >>>>> i am doing wrong.
>> >>>>>
>> >>>>>
>> >>>>> Thanks
>> >>>>> Arjun Narasimha Kota
>> >>>>>
>> >>>>>
>> >>>>>
>> >>>>
>> >>
>> >
>>
>>
>> --
>> -- Guozhang
>>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message