kafka-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Guozhang Wang <wangg...@gmail.com>
Subject Re: consumer not consuming messages
Date Thu, 10 Apr 2014 18:37:22 GMT
Hi Arjun,

If you only send one message, does that message show up on the server? Does
you consumer use wildcard topics or specific topics?

Guozhang


On Thu, Apr 10, 2014 at 9:20 AM, Arjun <arjun@socialtwist.com> wrote:

> But  we have auto offset reset to smallest not largest, even then this
> issue arises? If so is there any work around?
>
> Thanks
> Arjun NArasimha Kota
>
>
> On Thursday 10 April 2014 09:39 PM, Guozhang Wang wrote:
>
>> It could be https://issues.apache.org/jira/browse/KAFKA-1006.
>>
>> Guozhang
>>
>>
>> On Thu, Apr 10, 2014 at 8:50 AM, Arjun <arjun@socialtwist.com> wrote:
>>
>>  its auto created
>>> but even after topic creation this is the scenario
>>>
>>> Arjun
>>>
>>> On Thursday 10 April 2014 08:41 PM, Guozhang Wang wrote:
>>>
>>>  Hi Arjun,
>>>>
>>>> Did you manually create the topic or use auto.topic.creation?
>>>>
>>>> Guozhang
>>>>
>>>>
>>>> On Thu, Apr 10, 2014 at 7:39 AM, Arjun <arjun@socialtwist.com> wrote:
>>>>
>>>>   Hi,
>>>>
>>>>> We have 3 node kafka 0.8 setup with zookeepers ensemble. We use high
>>>>> level
>>>>> consumer with auto commit offset false. I am facing some peculiar
>>>>> problem
>>>>> with kafka. When i send some 10-20 messages or so the consumer starts
>>>>> to
>>>>> consume the messages. But if  i send only one message to kafka, then
>>>>> even
>>>>> though consumer is active it is not trying to fetch the message. There
>>>>> is
>>>>> nothing in logs, just the messages are being fetched by the kafka
>>>>> consumer.
>>>>> The messages are there in the Kafka server. Can some one let me know
>>>>> where
>>>>> i am doing wrong.
>>>>>
>>>>>
>>>>> Thanks
>>>>> Arjun Narasimha Kota
>>>>>
>>>>>
>>>>>
>>>>
>>
>


-- 
-- Guozhang

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message