kafka-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "M. Manna" <manme...@gmail.com>
Subject Re: No records on consumer poll when upgraded to 2.11-1.1.0
Date Fri, 11 May 2018 09:12:16 GMT
I just noticed that my max.poll.interval.ms was higher than
request.timeout.ms for consumer.properties. So I removed them to be the
default OOB. But even then it's not working.

It looks like addition 2s on consumer.poll call is giving me data after the
upgrade. I am not sure why this is happening. Is this expected for
2.11-1.1-.0 ? This means addition 2s delay on my poll time, which is what I
would like to avoid if possible.

Regards,

On 10 May 2018 at 18:47, M. Manna <manmedia@gmail.com> wrote:

> Hello,
>
> we have recently upgraded to 2.11-1.1.0, but for our publish-subscribe
> design we are still using Producer and Consumer API from 0.10.2.1. We
> understand there are more enhanced features in new 1.1 API but we aren't
> using those specific items.
>
> Upon upgrade, we confirmed that some test messages can be exchanged. But
> with the same configuration as our 0.10.2.1 setup, we see that
> consumer.poll(2000L) call never returns any data. As a result we have a
> huge queue of messages pending even though a simple command line consumer
> is able to get them all.
>
> But as soon as we increased the value to 4000L, we received all data. Is
> this tweaking expected for any such upgrade? Or do we need to move to new
> Producer/Consumer API?
>
> Any suggestion is appreciated. Attached is the broker and consumer files.
>
> Regards,
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message