lens-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Ankeet Maini <ankeet.ma...@gmail.com>
Subject Re: LENS UI
Date Tue, 03 May 2016 12:53:42 GMT
Hi, so when you do

*-> cd $HOME/downloads/lens/lens/lens-ui/node/node-v0.10.32-darwin-x64/bin/*
-> *npm start*

The UI server starts up after building assets, and listens at
localhost:8080.

If started correctly, it should print the following message at the terminal
window.

*Using this as your LENS Server Address:  http://0.0.0.0:9999/lensapi/
<http://0.0.0.0:9999/lensapi/>*
*If this seems wrong, please edit `lensserver` argument in package.json. Do
not forget to append http://*

*Ad hoc UI server listening at 8082*

Can you see the above message? A terminal log would be helpful.
Also it doesn't matter on the locations, as long as your server is up on
port 9999, the UI can communicate with it.



On Tue, 3 May 2016 at 18:14 Santiago Gimenez <santiago@aridosoftware.com>
wrote:

> Yeah, I’ve done that but it doesn’t seems to work. I have the server
> installed in /usr/local/lens/server and the lens-ui is in
> $HOME/downloads/lens/lens/lens-ui. Does that affect in some way?
>
> The server is running, if I go to <baseurl> shows me the server is running.
>
>
>
> *From:* amareshwarisr . [mailto:amareshwari@gmail.com]
> *Sent:* Tuesday, May 3, 2016 09:41
> *To:* user@lens.apache.org; Santiago Gimenez <santiago@aridosoftware.com>
> *Subject:* Re: LENS UI
>
>
>
> Santiago,
>
>
>
> As responded by Ankeet on dev list, can you do npm start and try ?
>
>
>
> Thanks
>
>
>
>
>
> On Tue, May 3, 2016 at 5:59 PM, Santiago Gimenez <
> santiago@aridosoftware.com> wrote:
>
> Hi, I have Lens running on Ubuntu Server 14.04 and I can’t access the UI.
> I’ve compiled the new UI but anyway I can’t access it by entering the
> server IP address, port:8082.
>
>
>

Mime
View raw message